Mogelijkheden voor samenwerkingen

Spreekt Vettt je aan en lijkt het je leuk om samen te werken? Leuk! Vettt is een blog gericht op ouders van kinderen van 0 tot 10 uit Twente. Vettt richt zich op uitjes in en om Twente die je met kinderen kunt doen. Omdat ik het zelf ontzettend belangrijk vindt om af en toe ook iets zonder kinderen te doen, vind je hier ook regelmatig artikelen over terug.

De grootste groep Vettt-lezers zijn tussen de 25 en 45 jaar. Sluit deze doelgroep aan bij jouw product of dienst? Dan kan een samenwerking met Vettt als Twentse mamablog erg interessant zijn. Er zijn meerdere mogelijkheden voor een samenwerking:

– Review van een product of evenement
– Interview
– Winactie
– Sponsoring
– Gesponsord artikel over een product, diens of bestemming
– Advertorial

Het komt ook voor dat bovenstaande mogelijkheden gecombineerd worden, hierover kan ik meedenken en advies geven. Neem contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden: info@vettt.nl. 

Heb je interesse in het opsturen van producten of wil je meer informatie over andere soort van samenwerkingen neem dan contact met mij op: info@vettt.nl.

Meer informatie over Vettt.nl en mijzelf vind je hier. Vettt.nl is ingeschreven onder Kamer van Koophandel nummer 63217112.

Doelgroep

Met Vettt richt ik mij voornamelijk op ouders uit Twente. De artikelen zijn vaak gericht op uitjes die je met kinderen kunt doen, maar ook aan ontspanning voor de ouders wordt gedacht en geschreven! De doelgroep van Vettt is tussen de 25 en 45 jaar, waarvan 90% vrouw is en 1 of meerdere kinderen heeft in de leeftijdscategorie 0-10 jaar.

Bereik

Vettt.nl ontvangt maandelijks 5000 unieke bezoekers en heeft 10,000 pageviews (bron: Google Analytics, 2016). De nieuwsbrief van Vettt heeft 400 subscribers.

Facebook: 2300 likes
Instagram: 420 volgers
Twitter: 300 volgers

 

Voorbeelden

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen:

Boerenbed Terschelling

Voordat je mij benadert

Voordat je contact opneemt is dit handig om te weten:

  • Ik schrijf niet over producten die ik niet gebruik of waar ik niet achter sta
  • Het toesturen van producten betekent niet dat ik er automatisch een recensie over schrijf
  • De reviews die in opdracht worden geschreven, zijn altijd eerlijk en transparant. Ik vermeld er bij dat er sprake is van sponsoring.

 

Meer weten?

Neem contact met mij op via: info@vettt.nl.