Deze non-shopper schrijft haar eerste shoplog!

Door vrijdag, juni 2, 2017 0 Permalink 0

Lucky me! Een tijdje geleden ben ik benaderd door Develab of ik interesse had in een samenwerking. Ik mocht zowel voor Pippa als voor Coco een paar schoenen uitkiezen, say what?! Hoe tof! Ik kende het merk al wel, maar heel veel meer dan de naam wist ik er eerlijk gezegd nog niet van. Wat blijkt? Develab is een Nederlands kinderschoenenmerk, dat zich richt op kinderen die van buitenspelen, rennen en ravotten houden. Schoenen dus die wel tegen een stootje kunnen. Develab koestert oude traditionele schoenmakerstradities en kijkt vooruit naar de laatste trends in materiaal en design.

Ik ging met de dames naar Pico Mode Kids, waar ze het merk Develab verkopen. Hier liet ik de voetjes van Pippa en Coco opmeten, zodat ik de juiste maten kon bestellen.

Bij het uitzoeken van de schoenen heb ik er vooral opgelet dat ze makkelijk te combineren zijn. Ik ben namelijk niet iemand die voor iedere outfit een ander paar in de kast heeft liggen. En dat ze praktisch zijn. Ik koos voor Pippa voor een paar halfhoge sneakers, die ontbraken nog. En voor Coco een paar lage sneakers met een tof goud accentje.

Outfit bij de schoenen

De schoenen werden bezorgd en Pippa was gelijk enthousiast. Dat snap ik. De schoenen zijn namelijk nogal glitterig. Veel meer glitter dan dat ik op de foto’s dacht te zien. En Pippa van 5 houdt van alles dat glittert.  Ze mocht ze alleen nog niet aan. Ik had bedacht dat ik de schoenen zou ‘bewaren’ voor een leuke videocampagne waar we aan mee gingen werken. Nu was het de taak aan mij om hier een passend outfitje bij te scoren. Ik ging dus op zoek naar een leuke outfit voor die toffe videocampagne die we inmiddels achter de rug hebben. Daar lees je op Vettt binnenkort meer over!

Waarom ik dacht dat deze schoenen makkelijk te combineren waren, wist ik even niet meer. Gelukkig was daar mijn redder in nood, de vriendin die kan stylen als de beste. Met wat tips ging ik de binnenstad van Enschede in… ik had welgeteld anderhalf uur.

Met de tips in mijn hoofd en wat doorgestuurde foto’s van mijn vriendin liep ik met Coco de stad in. Dat doelgericht shoppen ging me goed af, ik was verdacht snel klaar. En ik deed gelijk een leuke ontdekking; wat een toffe kinderkleding hebben ze bij America Today. Jasje nummer 4 vond ik daar, maar kocht ik overigens niet. Hoewel het niet binnen het budget paste, was ik wel blij verrast met wat ik daar allemaal tegenkwam. Ik kom tijdens de sale een keertje terug!

Vettt outfit

De outfit die het zou worden waren de schoenen, met het zwart/wit gestreepte shirtjes en de kniekousen. Het plissé rokje dat Pippa hieronder op de foto aan had kon ik online niet terugvinden, vandaar nummer 5 die het rokje voor nu even vervangt. Daarnaast had Pippa ongeveer 30 minuten de jeans haarband in, die kocht ik ook bij H&M.

1: Halfhoge sneakers van Devalab. Te koop bij o.a. Pico Mode Kids

2: T-shirtje van biokatoen van C&A (€ 4,90)

3: Gestreept T-shirt van H&M (€ 7,99)

4: Groen bomberjack van America Today (€ 59,99)

5: Rokje Name It (€ 19,99)

6: Kniekousen van Ninni Vi bij Pico Mode Kids (€ 14,95)

Geslaagde dag!

Pippa was helemaal blij met haar outfit, dat is natuurlijk het belangrijkst. De schoenen vond ze helemaal te gek en zaten lekker. De dag van de videocampagne was een lange dag, waarbij we heel veel buiten waren. We liepen door het bos, we voeren in een bootje, we bezochten een museum en speelden in een speeltuin. Precies waar de schoenen voor bedoeld zijn. Mijn 5-jarige is er dolblij mee! Vervolgens werden de temperaturen tropisch en staan ze alweer een paar dagen in de kast, maar ze kan niet wachten om ze weer aan te doen.

Over de schoenen

Als moeder maakte ik laatst de fout om schoenen met veters te kopen. Gelukkig hebben deze mooie stevige Develab een ritsje aan de zijkant. Je hoeft de veters daardoor niet te gebruiken en kinderen kunnen de schoenen zelf makkelijk aan en uit doen. De schoenen zijn makkelijk schoon te krijgen, ze hebben een hele fijne pasvorm en zijn lekker stevig. Hele fijne schoenen voor ondernemende en actieve kinderen! Benieuwd naar de complete collectie van Develab schoenen? Neem dan een kijkje op de website. Het blijft trouwens mijn voorkeur om schoenen in de winkel te kopen, die van Coco pasten helaas niet :-). Gelukkig zijn de Develab schoenen in verschillende winkels te koop waaronder bij Pico Mode Kids Enschede, een overzicht van verkooppunten vind je op de website.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Develab Schoenen.

Develab blog

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.