De weekendtips 7 t/m 9 april

Door donderdag, april 6, 2017 0 Permalink 0

Ik hou voor iedere maand een notitie bij op mijn telefoon waar ik de weekendtips opsla. Ik zal je wat vertellen, die lijst van april is lááááááááng én leuk. Dus, pak je agenda er maar bij…:

 

8 april: Kids Inspiratiedag Intratuin

Het is Lente! En daar springt Intratuin mooi op in :-). Ze organiseren in de verschillende vestigingen op 8 april Lente-inspiratiedagen. Allerlei leuke activiteiten ook voor kinderen, of misschien wel juist voor kinderen. Kijk voor een overzicht van de activiteiten op de website.

8 april: Lammetjes aaien bij Schaapskudde (Haaksbergen)

Yes, dit werkend kunnen er weer lammetjes geaaid worden. Hoe leuk! Bekijk hier het overzicht van alle lammetjesdagen die wij gevonden hebben; Lammetjesdagen twente. 

9 april: Kinderyoga workshop in de expositie (Concordia, Enschede)

In het kader van de maand van de Filosofie organiseert Concordia Enschede in samenwerking met Jorienosaurus Kinderyoga een gave yogaworkshop in de expositie. Superleuk vind ik! Voor meer informatie neem je een kijkje op de website.

9 april: De Hulsbeekdag (Oldenzaal)

Het Hulsbeek in Oldenzaal is zondag één grote speeltuin. Je kunt in en rond de vijvers weer aan diverse outdoor activiteiten deelnemen, zoals een rondritje op een pony, MTB parcours, hindernisbaan, kajak varen, paintballen, karten, en quadrijden. Voor meer informatie: Hulsbeekdag 2017.

 

9 april: Fieperdefiep Festival (Wilminktheater, Enschede)

Zondag staat bij het Wilminktheater in het teken van het Fieperdefiep Festival. Tijdens het Fieperdepiep Festival is de foyer door De Taartrovers veranderd in Fieps tuin-atelier dat de zintuigen prikkelt, het hart van het festival. De kinderen kunnen er zich creatief uiten en heerlijk verder spelen met wat ze hebben gezien en beleefd tijdens de voorstellingen Fiep fiep vogeltje (2+) en Pim & Pom (4+). Speel in het het atelier, droom lekker weg in een poezen mand met een verhaaltje en maak je mooiste tekening! Voor meer informatie: Wilminktheater.

 

Nog meer weekendtips en inspiratie?

Heb je de Vettt Lentespecial al gezien? Ons magazine staat vol met inspiratie voor de Lente, denk aan leuke paasknutsel, kortingsbonnen, leuke uitjes, gerechten en nog veel meer! Je download de special hier.

Heb je zin een gewoon lekker naar buiten, zonder teveel gedoe. Check dan deze Vettt favorieten:

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.