Vanuit Vettt.nl, het platform voor Twentse ouders organiseren we regelmatig workshops en events. Hieronder vind je een overzicht van wat er de komende tijd op de agenda staat.

Workshops

De workshops zijn er op gericht om jou als Twentse ouder te inspireren. De workshops worden gegeven door lokale partners, zij delen hun expertise met jou. Voor de komende maanden staan de volgende workshops op de agenda:

 • Mei: Workshop Mindful opvoeden – Praktijk Fiducie (exacte datum volgt)
Relaxed opvoeden, dus zonder net iets te boos te worden, zonder een gestresste sfeer…zodat je nog meer kunt genieten van je fijne gezin. Blije ouders zijn ten slotte blije kindjes. Marjolijn van Praktijk Fiducie neemt ons mee in de wondere wereld van het Mindful opvoeden!
Wil je als eerste weten wanneer deze workshop plaats gaat vinden? Stuur mij een mailtje: info@vettt.nl.

• Juni: Workshop vakantiefotografie door Lizet Beek
Herken je dat? Je maakt wel leuke foto’s op vakantie, maar het kan allemaal net wat beter. Hoe zorg je er nou voor dat je je gezin goed op de foto krijgt? Waar moet je allemaal rekening houden en hoe kun je met een paar simpele veranderingen nog mooiere foto’s maken. Wil je als eerste weten wanneer deze workshop plaats gaat vinden? Stuur mij een mailtje: info@vettt.nl.

• September: Fotoboek maken
En dan heb je de mooie vakantiefoto’s en dan komt het er niet van om er een fotoboek van te maken. We trekken er een dagje voor uit, jij neemt je mooiste foto’s en een fotoboek mee en we gaan een dag lekker knippen en plakken. Je gaat naar huis met een fotoboek dat af is, dat is fijn thuiskomen! Wil je als eerste weten wanneer deze workshop plaats gaat vinden? Stuur mij een mailtje: info@vettt.nl.

Geef jij zelf een leuke interessante workshop en heb je interesse in een samenwerking met Vettt? Neem contact op voor de mogelijkheden: info@vettt.nl.

Evenementen

De evenementen die vanuit Vettt georganiseerd worden zijn gericht op kinderen en hun ouders. Events waar je dus met je gezin naartoe kunt en waar de kinderen volop vermaak vinden.
• 5 mei: Vettt Bengelfestijn
• 28 oktober: Vettt Halloweenfeest – meer info volgt

Comments are closed.