Vettt Workshops & Events

Vanuit Vettt.nl, het platform voor Twentse ouders organiseren we regelmatig workshops en events. Hieronder vind je een overzicht van wat er de komende tijd op de agenda staat.

Workshops

De workshops zijn er op gericht om jou als Twentse ouder te inspireren. De workshops worden gegeven door lokale partners in samenwerking met Vettt. Voor de komende maanden staan de volgende workshops op de agenda:

 • Juli: Workshop vakantiefotografie

Na de twee succesvolle edities van de workshop vakantiefotografie, zal er op woensdag 26 juli weer een workshop plaatsvinden gegeven door fotograaf Lizet Beek. Voor meer info en aanmelden: info@vettt.nl.


• September: Doe-dag (vakantie) fotoboek maken

Op zaterdag 23 september gaan we samen aan de slag met ons fotoboek. Ken je dat? Je computer staat vol met foto’s die ooit nog eens in een boek moeten komen? Er komen steeds meer foto’s bij, maar voor de boeken maak je de tijd niet vrij. Samen met ‘lotgenoten’ gaan we er een toffe dag van maken. Een beetje knutselen (op je laptop of knip- en plakwerk), een fijn muziekje en een lekkere lunch en ondertussen hard doorwerken zonder afgeleid te worden door rondrennende kinderen. Voor meer info en aanmelden: info@vettt.nl.

 

• Oktober: Workshop mindful opvoeden

In oktober staat er weer een workshop Mindful opvoeden op de planning. De exacte datum is nog niet bekend. Heb je interesse? Mail mij dan even dan hou ik je op de hoogte: info@vettt.nl

 

Heb je zelf interesse om een workshop te verzorgen voor Vettt? Neem contact op voor de mogelijkheden: info@vettt.nl.

Comments are closed.