5 x buitenspelen. Mijn favoriete items om in de tuin te spelen!

Door

Heerlijk vind ik het, de kinderen kunnen eindelijk weer buitenspelen! Wij wonen aan een drukke straat, voor op straat en om het huis spelen is helaas geen optie. Des te meer reden om de tuin zo in te richten dat er optimaal gespeeld kan worden. Onze tuin is niet heel groot, maar een kleine trampoline past erin. We hebben al zo vaak tegen elkaar gezegd dat dat de beste aankoop van 2017 was. Maar er staat meer op mijn wishlist, check hier mijn persoonlijke top 5 van favoriete items voor een tuin waar kinderen naar hartelust kunnen spelen.

#1 Rechthoekige trampoline van Salta

We waren vorig jaar nét te laat met bestellen, waardoor alle zwarte edities uitverkocht waren. Ik dacht eigenlijk altijd dat zo’n rechthoekige trampoline ook niet in onze tuin zou passen, tot ik aan het meten ging. We hebben er nu één met een groene rand, maar wat een feestje is zo’n trampoline. Ik lig er zelf ook regelmatig op te chillen. Echt een aanrader, de kinderen zijn er erg blij mee en wij dus ook. De rechthoekige tramp0line die wij hebben koop je vanaf 299 Euro bij Bol.com. Enne, hij ziet er zo uit :-).

Buitenspelen

 

#2 Zandbak

We zitten al aan onze tweede zandbak, en ook deze is nu aan vervanging toe. Wat een uitvinding! De eerste was zo’n houten met opklapbankjes, maar die was naar 1 seizoen zo lelijk en vies geworden dat we het jaar erna een kunststoffen zandbak van Little Tikes kochten. Ideaal, ze moeten alleen niet op de deksel gaan springen…daar raakt hij lek van. Dat is ook gelijk de reden dat die van ons aan vervanging toe is. Nieuw koop je de Little Tikes zandbak voor 64,20, ik kocht hem op Markplaats voor een tientje :-).

 

#3 Waterspeeltafel

Coco vind het te gek om met water en zand te spelen. Het liefst dat ze dat door het hele huis heen. De water en zandtafel van Little Tikes staat op mijn wishlist, ik had al een beetje op marktplaats lopen struinen maar ik was steeds te laat :-). Voor 67,77 te bestellen bij Bol.com en kan ik hem morgen in huis hebben :-). Vettt Blogger Maryke heeft er één!

Buitenspelen

 

#4 Schommel

Vooral met kleintjes is dit ideaal. Je zet ze lekker in de schommel en je gaat er zelf tegenover zitten met een bakje koffie. Wedden dat je dit keer je koffie warm op kunt drinken :-). Af en toe wel even aanduwen dat schommeltje…maar een kind kan de was doen! Wij hebben zo’n meegroei-schommel, ik ben fan! Bij Bol.com te koop voor 36,25!

tuin kindproof

#5 Stoepkrijt

Vorig jaar was hier wel het jaar van de stoepkrijt. Heerlijk om na het eten ‘s avonds nog een buiten te spelen en een stoepkrijt creatie te maken. We hadden een hele mooie doos stoepkrijt van Crayola gekregen. Met megaveel kleuren, er zaten zelfs krijtjes met glitters bij. Wat een dikke hit was dat! Er zitten 64 kleurtjes in, we hebben er echt de hele zomer mee gedaan. Zo’n doos Crayola Stoepkrijt met 64 stuks is ook bij Bol.com te koop en kost 12,49.

buitenspelen

Wat zijn jullie favorieten?

Ik ben benieuwd wat jullie favoriete items in de tuin zijn, laat je het ons weten? Dat kan door een berichtje op Facebook te plaatsen of hieronder te reageren.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.