Leuk cadeau voor een meisje van 7 jaar: De Disney Doorables!

Zoek je een cadeau voor een meisje van 7 jaar? Houdt ze van verzamelen? Lees dan even verder…Mijn kinderen zijn dol op verzamelen. En speelgoed waarbij veel uitgepakt kan worden doet het ook altijd goed. Die beide kenmerken hebben de Disney Doorables. Bij de Disney Doorables gaat het om het ontdekken en verzamelen van je favoriete Disney figuren. Wij kregen een set toegestuurd en mochten dit speelgoed testen. Je raadt het al, ik had twee blije meiden. Alleen dat wachten totdat het uitgepakt mag worden is lastig :-).

De Disney Doorables

De Disney Doorables bestaan uit verschillende sets van Disney figuren. In totaal zijn er 78 verschillende personages om te verzamelen en elk minifiguurtje heeft schattige poses en sprankelende glitterogen. Er zijn sets te verkrijgen in allerlei verschillende Disney thema’s. Denk aan Rapunzel, Frozen, Belle en het Beest en nog veel meer.

Cadeau voor een meisje van 7 jaar

Verschillende sets

De Disney Doorables zijn te krijgen in verschillende sets. Bij Bol.com variëren ze in prijs van 4,99 Euro tot 19,99 Euro.

 

De Doorables als cadeau voor een meisje van 7 jaar

Al eens van de LOL-rage gehoord? Kinderen zijn er helemaal wild van. De Disney Doorables doen me er wel wat aan denken. Je kunt allerlei figuurtjes verzamelen, er is veel uit te pakken en er zijn verrassingseffecten. Pippa is 7 jaar en is helemaal gek van dit soort speelgoed. Volgens de verpakking is het geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Coco vindt het ook harstikke leuk met haar 3 jaar, maar voor die leeftijd zijn de figuurtjes en de gebouwen wel wat te klein om mee te spelen.

Wat vinden we er zelf van?

De kinderen zijn gelijk om. Ze vinden het fantastisch, ze zijn benieuwd welke sets er nog meer te krijgen zijn en ze vinden het te gek. Ik heb persoonlijk wat meer moeite met dit speelgoed dat je gewoon te snel uit het oog verliest, het bestaat uit veel kleine onderdeeltjes dat kinderen snel kwijt raken of ik zuig het per ongeluk op in de stofzuiger. Is jou vast ook al eens gebeurd :-). Maar goed, ik hoef er natuurlijk ook niet mee te spelen en Coco van 3 en Pippa van 7 vinden het fantastisch:-).

De doorables bestel je onder andere bij Bol.com, er zijn allerlei verschillende sets en figuren te verkrijgen.

Bekijk op bol.com

Disclaimer:

Voor deze blog hebben wij producten toegestuurd gekregen om te reviewen. Wij zullen altijd onze eerlijke mening geven over het product dat getest wordt.

Deze blog bevat affiliate linkjes. Dat houdt in dat wij een kleine vergoeding ontvangen als je het product via de link uit deze blog bestelt. Het product wordt er voor jou niet duurder op maar je maakt ons er wel blij mee ?

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.