Regenlaarzen tijd!

De herfst is in aantocht én dat merk je helaas ook aan het weer. Het wordt weer wat koeler en er komt weer meer regen aan. Ik vind de herfst eigenlijk best een lekker seizoen, het is zo’n leuk seizoen om erop uit te trekken. Lekker de bossen in voor een herfstwandeling en daarna ergens neerstrijken voor een fijn rood wijntje. En daar horen natuurlijk een paar coole regenlaarsjes bij! 

Regenlaarzen aan én gaan!

Regenlaarzen zijn wat mij betreft wel de ultieme herfst-item. Eigenlijk, heel eerlijk, trekken mijn kinderen de laarzen ook hoog zomer gewoon aan. Zoals hierboven op de foto :-). Vooral Coco is helemaal weg van haar gele coole regenlaarsjes. Ik snap dat wel, want voor een 2-jarige die alles zelf wil doen is het een perfect item. Ze kan ze zelf makkelijk uitdoen. Voor de 2-jarige geldt dus zeker, regenlaarzen aan én gaan. De 6-jarige loopt het liefst de hele dag op haar teenslippertjes. Dat snap ik ook heel goed :-).

Fan van de coole regenlaarsjes van Bergstein

Ik weet nog goed dat ik de Bergstein laarsjes voor het eerst zag, dat ze me echt opvielen. Dat was tijdens op TV bij een aflevering van Zappelin Kindertijd. Alle kinderen die meededen aan het programma droegen de laarsjes, ik was gelijk ‘fan’. Het duurde wel even voordat ik mijn eerste exemplaar in huis had, ik krijg vaak laarsjes van vriendinnen waarvan de kinderen eruit gegroeid zijn en het is niet echt wat voor mij om ze dan gewoon voor de ‘heb’ aan te schaffen. Daar vind ik ze persoonlijk ook wat te prijzig voor (29,95). Voor Vettt werk ik vaker samen met Bergstein en nu mochten zowel Pippa als Coco een paar uitkiezen, het kiezen liet ik overigens aan mijzelf over.

De gele regenlaarsjes zijn wel echt mijn favoriet, gelukkig is Coco nog niet zo roze-minded als haar grote zus. Voor haar koos ik de gele en Pippa kreeg de roze, wat trouwens een hele mooie kleur roze is. Ik vind ze heel cool staan bij beide meisje, vooral met een rokje vind ik het écht coole regenlaarsjes. Voor de winter heeft Bergstein ook hele gave gevoerde regenlaarsje én sloffen. Je checkt de hele collecties coole regenlaarsjes hier.

coole regenlaarsjes

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Bergstein Footwear.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.