De leukste lunchtrommels en drinkbekers

Door

Back to School betekent ook dat de broodtrommels weer gevuld mogen worden. Hoogste tijd om een kijkje te nemen bij de lunchtrommels en drinkbekers. Is alles nog compleet? Moet er wat bijkomen? Dan is vandaag het moment om dat in huis te halen, dan weet je zeker dat ze maandag gevuld mee naar school kunnen.

Praktisch én niet kapot te krijgen

Ik ben zelf fan van de producten van Mepal. De Frozen broodtrommel van mijn dochter gaat inmiddels al 4 jaar mee. Dat vind ze zelf overigens niet zo heel leuk :-), haar zusje gelukkig wel. Ik vind zelf de broodtrommels met vakjes het fijnst werken, zo voorkom je alles door elkaar husselt en je kiwi niet tussen je boterham belandt. De lunchtrommel hieronder heeft dat bijvoorbeeld.

Welke drinkbeker?

Toen mijn dochter naar school ging, leek het me handig om een drinkbeker te kopen waar je de dop niet vanaf hoeft te draaien. Is zeker handig en het scheelt vast heel veel omgevallen bekers in de klas, maar deze ging bij mij wel kapot. Dat kan natuurlijk aan mij hebben gelegen, tegenwoordig kies ik dus altijd voor de standaard draaidoppen en daar redden ze zich prima mee. Heb je een kind dat nog wel eens wat omgooit, dan zou ik er zeker wel voor gaan! Iets meer schoonmaakwerk, maar het gemak dient de mens.

De Mepal producten zijn allemaal te koop bij Bol.com, dat scheelt je weer een zweettochtje naar de winkel en ze leveren vaak supersnel! Ik heb voor onze jongste de Unicorn set besteld.

Ook gaaf: de collectie van HEMA

Ik ken bijna niemand die niet fan is van de HEMA. Ik ben er dol op! Zij hebben ook weer een te gek aanbod van lunchtrommels en lunchbekers. Zelf gebruik ik van Hema vaak de kleine bakjes om nog wat extra fruit of stukjes komkommer in te doen. De set met regenbogen of de jungleset kost €4,-.

En de bananen opbergbox (€2,-) vind ik fantastisch, dat voorkomt dat de banaan die je ‘s ochtends in de schooltas hebt gedaan verplet, bruin én uiteraard on-opgegeten weer thuis komt :-).

Zeker de moeite waard om in de HEMA webshop rond te kijken, ze hebben echt weer hele leuke producten. Het volledige assortiment van lunchtrommels en bekers vind je via deze link: Lunchtrommels en bekers Hema.

Ben jij helemaal klaar voor het nieuw schooljaar?

Op Instagram vroegen we jullie al wie er staat te popelen om weer naar school te gaan en wie het juist superjammer vindt dat het ‘normale’ leven weer start. De meningen bleken ontzettend verdeeld. Kun jij nou nog wel tips gebruiken voor het terugkrijgen van ritme na de schoolvakantie? Lees dan vooral de gastblog van kindercoach Marijke van MijnKindEnIk: 8 tips voor het terugkrijgen van ritme na de schoolvakantie.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *