De weekendtips: 10 t/m 12 februari

Door

11 februari: BIG BANG festival! (Enschede)

Dit Internationale festival komt dit jaar voor het eerst naar Nederland, en ook nog naar Twente. Hooray! Op zaterdag 11 februari kunnen kinderen (en hun ouders) genieten van dit toffe muziekfestival voor kinderen. Voor meer informatie: BIG BANG festival!

11 februari: Ontmoet LEGO Batman en ga op de foto (Kinepolis, Enschede)

Voorafgaand aan de LEGO Batman film kun je HEM ontmoeten en er ook nog eens mee op de foto. Zo word je bioscoopbezoek extra gaaf! Voor meer informatie: Kinepolis Enschede.

11 februari: Brandweerman Sam (Stadstheater De Bond, Oldenzaal)

Brandweerman Sam komt met zijn theatervoorstelling naar Oldenzaal. En na de voorstelling is er ook nog tijd voor een meet and greet! Voor meer informatie: Stadstheater De Bond. 

11 februari: Workshop De Levende Machine (Concordia, Enschede)

Bij Concordia loopt op het moment de expositie kunst- en vliegwerk. Tijdens deze expositie worden er ook verschillende workshops georganiseerd, zo ook dit weekend. Deze workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Tijdens deze workshop leren kinderen beweging, geluid en materiaal te combineren. Voor meer informatie: Concordia. 

12 februari: Vogel Voederstammetjes maken bij Natuurdiorama (Holten)

Zondag kunnen kinderen onder begeleiding Vogel Voederstammetjes maken.  Deze knutselactiviteit, gecombineerd met een speurtocht én een bezoek aan de interactieve tentoonstelling Reecapriolen, is goed voor een hele middag plezier! Voor meer informatie: Natuurdiorama.

Dat waren onze tips voor dit weekend. Heb je zelf nog leuke aanvullingen? Laat het vooral weten. Wat ook altijd leuk is in het weekend zijn onderstaande activiteiten:

Het Kabouterpad in Ruurlo

Bij De Heikamp in Ruurlo, kun je heerlijke pannenkoeken eten maar ook prachtig wandelen en gave activiteiten doen. Zo is er een kabouterpad, een klimbos en nog veel meer. We schreven er eerder een blog over.

Speelbos Het Hulsbeek

Bij het speelbos Het Hulsbeek maak je een wandeling en kun je ondertussen spelen op speeltoestellen, klimmen en nog veel meer. Na de tijd warm je lekker op bij Klein Afrika!

 

 

Op zoek naar uitjes voor de zomervakantie?

Klik hier voor meer dan 40 tips en uitjes voor jouw zomervakantie in Twente.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.