De weekendtips: 12 t/m 14 augustus

Door

Yes, het is weer donderdag. We hebben weer een aantal mooie dingen op de agenda gezet voor dit weekend. Enjoy!!!
 

13 en 14 Augustus: LEGO Event (Hardenberg)

Toen ik laatst naar Wortelpop reed viel mijn oog op een poster van het LEGO Event in Hardenberg. Aankomend weekend kunnen LEGO fans helemaal los in de evenementenhal in Hardenberg. Er is een LEGO markt, er worden demonstraties gegeven er zijn attracties en er is nog veel meer. Kijk voor meer informatie op de website: LEGO Event Hardenberg.
 

Zondag 14 Augustus: Boulderen bij Cube Bouldergym (Enschede)

Iedere keer zeggen wij tegen elkaar dat we hier een keer naartoe moeten, maar nog steeds niet gelukt. Misschien dat het er zondag van gaat komen. Een keer in de maand is er namelijk de gelegenheid voor kinderen onder de 8 om hier te klimmen en ik denk dat Pippa het met haar 4 jaar fantastisch vindt. Voor meer informatie: Cube Bouldergym.
 

Zondag 14 Augustus: Weerselose Markt met Kindermarkt (Weerselo)

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog nooit ben geweest; de Weerselose Markt. Maar goed om te weten, zondag aanstaande is er een kindermarkt. Waar kinderen gratis hun spullen mogen verkopen. En je kunt er natuurlijk zelf lekker rondstruinen op zoek naar nieuw speelgoed. Voor meer informatie: De Weerselose Markt. 
 

Hele weekend: De Vlinderfabriek Twentse Welle (Enschede)

Na het lezen van Heleen’s blog over De Vlinderfabriek vond ik het hoogste tijd om zelf ook een kijkje te nemen. Ik vond het superleuk, naast de vlindertentoonstelling kun je ook het museum door. Ontzettend leuk voor kinderen, echt een aanrader!

 

Nog meer leuks?

Er is natuurlijk nog veel meer leuks te doen in Twente. Neem hier eens een kijkje en get inspired!

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.