De weekendtips (12 t/m 14 februari)

Door

Daar zijn ze weer; de tips voor aankomend weekend! Geniet van jullie weekend en heb je zelf nog tips laat het vooral even weten, hieronder in een comment.

 

Vrijdag 12 februari: Ladies night Hengelo

Tja, de moeders willen ook wat :-). Bij de Upperside 074 en Offline at 39 vindt vrijdag avond een ladies night plaats. Enne…je kunt kans maken op een complete make-over. Meer info op de Facebook pagina van Ladies night Hengelo.

 

Zaterdag 13 februari: Valentijnsworkshop Keukenbengels (Enschede)

De workshop VALENTIJN! We gaan in deze workshop lekkere zoete en hartige hapjes maken. En die worden uiteraard ook opgegeten! De workshop vindt plaats op 13 februari van 14:00 tot 16:30?

Meer info vind je op de Facebook pagina van de Keukenbengels Enschede.

 

Zaterdag 13 februari: Workshop ‘Stampen door het Sprookjesbos’ bij Concordia (Enschede)

Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar is er zaterdag een workshop bij Concordia. En dit is echt superleuk! Een paar weken geleden deed Pippa mee, ze vond het geweldig. De kinderen gaan de expositie rond onder begeleiding en gaan een leuke workshop doen. Pippa was toen overigens het enige kindje, dat vond ze zelf niet erg gelukkig. Mijn tip is wel; neem een vriend(innet)je mee. Enne…mooie bijkomstigheid, als ouders heb je even anderhalf uur voor jezelf.

Meer info: Workshop Concordia.

 

Zaterdag 13 februari: Lego bouwen bij Mijlata’s Bouwlab (Enschede)

Laatst schreef gastblogger Andrea er al over: het vrijbouwen bij Miljata Bouwlab in het Bouwlab. Superleuk en steeds meer kinderen lijken het te ontdekken. En ook hier heb je als ouder even tijd voor jezelf :-).

LEGO lab Enschede

Miljata aan het werk in haar Bouwlab

 

StarWars takes over, Speelgoedmuseum Deventer t/m 16 maart (Deventer)

Van 18 december 2015 tot 16 maart 2016 staat Speelgoedmuseum Deventer helemaal in het teken van Star Wars. Stap in de wereld van Darth Vader en Yoda en beleef je eigen ‘Star Wars’ avontuur. ‘Star Wars Takes Over’ is een spectaculaire tentoonstelling voor jong en oud met veel speciale activiteiten. Voor meer informatie: Speelgoed museum Deventer.

 

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.