De weekendtips: 18 t/m 20 november

Door

Naast het eten van pepernoten en het vullen van schoentjes  hebben de Twentse ouders nog veel meer te doen. Er staan weer toffe dingen op de agenda voor dit weekend, laat je inspireren!

19 november: Sinterklaasworkshop bij De Muziekbank (Enschede)

Pippa vind de workshops bij De Muziekbank helemaal te gek. Ongeveer eens per maand kunnen kinderen van 4 t/m 7 jaar bij De Muziekbank (in de bibliotheek) terecht voor hele leuke workshops. Het duurt van 13.30 tot 16.00, je kunt je kind om 16.00 weer ophalen. Meer info: Muziekbank Enschede.

19 november: 5 jaar CUBE! (Enschede)

Cube Bouldergym bestaat 5 jaar en dat gaat gevierd worden aanstaande zaterdag. Ook kinderen kunnen boulderen, op de Facebook page vind je meer informatie: Cube Bouldergym.

20 november: Première Poppenkast (Enschede)

Theater Mystiek heeft de grootste Poppenkast van Nederland opgezet, en zondag is de premiere! Het lijkt mij helemaal te gek en hij staat hier al een tijdje op de agenda. De kinderen schijnen midden in het decor én dus ook in het verhaal te zitten. Ik ben ontzettend benieuwd! Meer info en kaarten: Poppenkast Mystiek.

20 november: Kidsmiddag IJsbaan Twente (Enschede)

Schaatsen, spelen, klimmen, springen en lachen. De hele winter kunnen kinderen van 5 /m 12 jaar op de IJsbaan terecht op de kidsmiddagen. Voor meer info: Kidsmiddag IJsbaan Twente.

20 november: Sinterklaasshow (Hengelo)

Een Sinterklaas-show met veel interactieve liedjes, gesprekken met kinderen én een spannend verhaal met Jochem van Gelder als gastheer, de meiden van Raak! als spetterende finale en Ron Bons als Sfeer- en Zeurpiet. Voor meer info en kaarten: Rabotheater Hengelo.
Dat waren de tips voor het weekend, heel fijn weekend allemaal. En heb je nog aanvullingen? Deel ze vooral met ons, vinden we leuk!

 

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.