De weekendtips: 19 t/m 21 augustus

Door

Het is weer donderdag en zoals je van ons gewend bent hebben we weer tips voor je verzameld!
 

16 t/m 21 augustus: De Boeskool is lös

Heel Oldenzaal staat deze dagen in het teken van ‘De Boeskool’. Met een uitgebreid kinderprogramma is het voor de kinderen ook geweldig. Voor een overzicht van alle activiteiten neem je een kijkje op de site: Boeskool.
 

Vrijdag 19 augustus: Vakantiespelen bij De Jeugd (Hengelo)

Ik ken dit zelf niet, maar het doet me een beetje denken aan de Viva in Enschede waar ik onlangs een blog over schreef.  Buurt- en Speeltuinvereniging De Jeugd aan de Anthoniusstraat 52 in Hengelo organiseert dit jaar weer vakantiespelen. De spelen worden gehouden van 15 t/m 25 augustus 2016 van maandag t/m vrijdag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.Evenals vorig jaar wordt het morgen- en middagprogramma gekoppeld door een gezamenlijke lunch. Voor 1 Euro per kind zijn ze welkom van 11.00 tot 14.30. Meer weten: Vakantiespelen Hengelo
 

21 augustus: Opening kattencafe Katdeau (Hengelo)

Een kattencafé én dat in Hengelo, dit weekend wordt het allereerste kattencafé van Twente geopend. Bizar lijkt het me, het staat zeker nog op mijn agenda om te bezoeken. Pippa heeft het er al weken over! Op de site kun je een plekje reserveren, handig! Meer weten: Katdeau.

 

21 Augustus: LEGO Bouwwedstrijd bij Cosmos Sterrenwacht (Lattrop)

Ben jij gek van LEGO, wil jij graag met LEGO spelen maar vooral ook bouwen? Kom dan naar de sterrenwacht! In juli en augustus kun je tijdens openingstijden meedoen aan een LEGO bouwwedstrijd. Voor de LEGO liefhebbers is er een speciale LEGO tafel bomvol met LEGO! Bouw een LEGO raket en win een leuke prijs. Er is elke week een prijs in de vorm van een leuk boek. Kom bouwen en winnen! Tijdens de zomermaanden kun je ook het verdere programma in de sterrenwacht bijwonen. Zo is er elke middag een prachtige film over dinosauriers en kun je elke woensdag en zaterdagavond een speciale sterrenkijkavond bijwonen. Voor meer info: Sterrenwacht Lattrop.
 

Hele weekend: De Vlinderfabriek Twentse Welle (Enschede)

Na het lezen van Heleen’s blog over De Vlinderfabriek vond ik het hoogste tijd om zelf ook een kijkje te nemen. Ik vond het superleuk, naast de vlindertentoonstelling kun je ook het museum door. Ontzettend leuk voor kinderen, echt een aanrader!

 

Dat waren de tips voor dit weekend. Natuurlijk kun je de online Zomerspecial er ook nog op naslaan, daar staan nog veel meer toffe dingen in om deze zomer te doen: Vettt Zomerspecial.

 

Op zoek naar uitjes voor de zomervakantie?

Klik hier voor meer dan 40 tips en uitjes voor jouw zomervakantie in Twente.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.