De weekendtips 29 juli t/m 31 juli

Door

We zitten volop in de zomervakanties, maar voor wie mooi in het Twentse blijft hebben we weer wat leuke dingen. Lees mee!
 

29 juli t/m 31 juli: Farmer’s Family Day (Deurningen)

Ieder jaar tijdens het eerste weekend van de bouwvak is het groot feest in Deurningen tijdens de FFFdagen. Voor kinderen zijn er ook volop dingen te doen. Voor meer info check je de website: FFFDagen Deurningen
 

Iedere vrijdag tijdens de zomervakantie: Kinderyoga bij Jorienosaurus

Iedere vrijdagochten kan je kind kennis maken met kinderyoga bij Jorienosaurus. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor meer informatie: Jorienosaurus kinderyoga.
 

Zaterdag 30 juli: Sterrenkijkavond bij De Sterrenwacht

In de zomer gaat de zon laat onder, dat betekend dat de Sterrenkijkavond ook wat later begint. Heb jij kinderen die het wel leuk vinden om een keer lekker lang op te blijven en de sterren te bewonderen? Neem ze mee naar de Sterrenkijkavond: Sterrenwacht Sterrenkijkavond.
 

31 juli: Open dag FC Twente

Lopen over ‘het’ voetbalveld, op de foto met spelers, even in de dug-out zitten, een Wipe-out baan, schmincken en nog veel meer. Je vindt het allemaal op de open dag van FC Twente. Voor meer informatie: Open dag FC Twente.
 

31 juli: Middeleeuwse kasteeldag (Diepenheim)

De Middeleeuwen herleven zondag tijdens de kasteeldag op kasteel Warmelo in Diepenheim. Alles wordt er aan gedaan om het zo echt mogelijk te laten lijken. Neem voor meer informatie een kijkje op de website: Kasteel Warmelo.

 

Aanvullingen?

Dat waren onze favorieten voor dit weekend. Heb je zelf nog tips die je wilt delen? Doen! Laat gerust hieronder een berichtje achter. Meer inspiratie voor leuke dingen in Twente vind je via deze link: Leuke dingen met kinderen in Twente.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.