De weekendtips 8 t/m 10 november

Door

Het weekend staat voor de deur! Geniet nog maar even van de rust, want volgend weekend wordt het schoentjes zetten en de sinterklaasintocht bezoeken! Wij hebben voor dit weekend weer heel veel leuke weekendtips voor je, lees maar mee!

Zaterdag 9 november: Kindervoorstelling ‘Geitje’ bij het Vestzak Theater (Enschede, 2+)

Een hele leuke voorstelling door Katiuscia Principato in het gezellige Vestzak theater in de Walstraat. Ik ben hier zelf ook al eens geweest, mijn kinderen toen 2 en 6 jaar vonden het fantastisch. Echt een aanrader!
Voor meer informatie: Vestzak Theater

Zaterdag 9 november: Kinderen voor Kinderen ‘De Grote Show’

Twee weken geleden was er een heel gaaf concert van Kinderen voor Kinderen te zien in Ahoy, ter ere van het 40-jarige bestaan. De uitzending hiervan kun je zaterdag 9 november om 20.00 zien op tv!
Meer informatie: Kinderen voor Kinderen De Grote Show

Zaterdag 9 november: Speelgoedbeurs in de Twentsche Foodhal (Enschede)

Verkoop je leuke tweedehands speelgoed of sla juist nieuw speelgoed in! Dit weekend tijdens de Speelgoedbeurs in de Twentsche Foodhal is er van alles te koop, handig met de feestdagen voor de deur!
Meer informatie: Op de website van speelgoedbeurs Eschmarke

Zondag 10 november: Peuter- en Kleuterfestival Kleurrijk (Theater Hof88, Almelo)

Heb jij altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? Tijdens Peuter en Kleuter Festival Kleurrijk kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin het publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.
Voor meer informatie: Hof88, Almelo

Zondag 10 november: Voorstelling Fiep heeft haast bij Concordia (Enschede, 3+)

Fiep heeft haast is een beeldende, muzikale voorstelling voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. De voorstelling gaat over haast, het verkeer en tijd nemen om iets werkelijk te zien. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid op een speelvlak van 3 x 3 meter. Reis je mee?
Voor meer informatie: Fiep heeft haast

9 en 10 oktober: Spellenspektakel Utrecht

Dit weekend is de grootste spellenbeurs van Nederland er weer. De Jaarbeurshallen in Utrecht is dit weekend het mekka voor de liefhebber van spelletjes! Vettt-blogger Marloes gaat er zaterdag namens Vettt naartoe, op onze stories op Instagram kun je haar een beetje volgen!

8 t/m 10 november: Koale Kermis (Ootmarsum)

Vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2019 is de laatste sfeervolle kermis van Twente, beter bekend als de ‘koale kermis” in Ootmarsum. Op vrijdagochtend is er ook een paarden- en kleinveemarkt en een landbouwwerktuigenshow op het kerkplein van Ootmarsum.
Voor meer informatie: Koale Kermis

Ga lekker zwemmen in Nordhorn

Een van onze nieuwste ontdekkingen: zwembad Delfinoh in Nordhorn. Nicole was er een paar weken geleden en schreef een blog over dit binnenbad in Nordhorn.

Loop het kabouterpad bij Hof Espelo

Altijd fijn om juist in de herfst een fijne wandeling te maken. Die bij Hof Espelo is 2 kilometer en eindigt in het klauterwoud. Het is wel even zoeken naar de kabouters. Als je voorbij het Koetshuis links aanhoudt dan zie je ze vanzelf :-). Ik schreef er eerder ook al een blog over.

Kabouterbos Hof Espelo

Borrelen en eten bij de Twentsche Foodhal

Altijd leuk én helemaal op zondag, want dan zijn er ‘s middags altijd kinderactiviteiten. Ga je met wat meer mensen dan is het zeker aan te raden om even te reserveren!
Meer informatie: Twentsche Foodhal

Het hoogtepunt voor de kinderen: het toetje uitzoeken bij De Melkbus!

Download de gratis Sinterklaas aftelkalender

Print deze Sinterklaas aftelkalender dit weekend nog even, dan kun je dinsdag beginnen met het aftellen :-). Je vindt hem op deze pagina: Sint aftelkalender.

Wij wensen jullie een heel fijn weekend. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie kijk dan vooral even rond op Vettt, we plaatsen er regelmatig nieuwe tips! Zo vind je er een overzichtspagina met wandelingen in Twente, leuke plekken waar je pannenkoeken kunt eten, en heel veel leuke binnenuitjes en buitenuitjes.

Heb jij zelf nog leuke weekendtips? Laat vooral hieronder een berichtje achter!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.