De weekendtips: 8 t/m 10 juli

Door

Het weekend komt er weer aan én het schijnt een zonnig weekendje te worden. Oeh, ik hou ervan. Wie niet?! Misschien plof je gewoon lekker in de tuin of op het balkon neer, maar mocht je zin hebben om er lekker op uit te trekken…er is genoeg te doen. Check:

 

9 juli: Zomerfeest Dierentuin Nordhorn

Zaterdag wordt in de dierentuin in Nordhorn de zomer gevierd. Van 18.00 tot 23.00 en vanaf 19.00 is de entree zelfs gratis. Een avondprogramma in de dierentuin, met kampvuur en allerlei leuke activiteiten. Zo komt er goochelaar aan het begin van de avond, een act op stelten, er kan stokbrood worden gebakken en er is een knutselhoek.

Meer info: Dierentuin Nordhorn.

 

9 en 10 juli: LEGO Bouwwedstrijd bij Cosmos Sterrenwacht

De hele zomervakantie zijn er van allerlei leuke dingen te doen bij de Sterrenwacht. Zo ook de LEGO Bouwwedstrijden. Neem voor een compleet overzicht van alle activiteiten een kijkje op de website.

 

9 en 10 juli: De Vlinderfabriek TwentseWelle (Enschede)

De hele zomer vind je in museum De TwentseWelle ‘De Vlinderfabriek’, met (ontpoppende) rupsjes, een vlindertuin en allerlei gave activiteiten die binnen dit thema passen.

Voor meer info: De Vlinderfabriek.

 

10 juli: Casper en Emma bij Concordia (Enschede)

De komende weken draait de film Casper en Emma op Safari (4+) iedere zondag bij Concordia.

Meer info: Concordia

 

10 juli: Opening Groot Twentsch Maisdoolhof (Fleringen)

Zondag vindt de opening plaats van het Groot Twentsch Maisdoolhof. Vanaf dan kun je dagelijks dwalen door het mais, superleuk! Ik bezocht het Mais doolhof vorig jaar, maar kwam er voor iets anders. Je kunt er namelijk ook bloemen plukken! Lees hier mijn blog van vorig jaar.

Meer info: Maisdoolhof

 

10 juli: Internationale mineralen en fossielenmarkt Wonderryck (Denekamp)

Zondag wordt er rondom Wonderryck de jaarlijkse mineralen- en fossielenmarkt gehouden. Met allerlei leuke kramen, demonstraties en (kinder)-activiteiten.

Meer info: Wonderryck Denekamp

 

10 juli: Dirk Scheele in het Openluchttheater (Losser)

Ik was er vorig jaar bij, het was bloedje heet maar wat een feestje was het! Dirk Scheele stond in het Openluchttheater in Losser en voor een prikje kun je erbij zijn (7,50 in de voorverkoop).

Meer info: Openluchttheater Losser

 

10 juli: Boulderen bij Cube Bouldergym voor kids t/m 8 jaar (Enschede)

Heb je een klauteraar in huis? Elke tweede zondag van de  maand kunnen kids t/m 8 jaar terecht bij Cube Bouldergym in de Performance Factory in Enschede. Van 12.00 tot 14.00.

Meer info: Cube Bouldergym

 

Nog meer Zomerse inspiratie?

Speciaal voor jou, om je deze zomer van wat extra inspiratie te voorzien, maakten we de Vettt Zomerspecial. Download hem en laat je inspireren: De Vettt Zomerspecial.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.