Dierentuin Nordhorn

Door

De dierentuin in Nordhorn is een beetje een mix van kinderboerderij en dierentuin. Het heeft de kleine aaibare dieren die we kennen van

Dierentuin Nordhorn

Dierentuin Nordhorn

de kinderboerderij (lammetjes, schapen, varkens, koeien, ezels, kippen, konijnen), maar je vindt er ook zebra’s, struisvogels, doodhoofdsaapjes, zeehonden en een panter. Bij de ingang staan bolderkarren, die je kunt huren. Onderweg tijens je wandeling door het park kom je langs een superleuke speeltuin en een historische boerderij waar je ook terecht kunt voor een hapje en een drankje.
Het is een leuke bijkomstigheid dat je hond welkom is in het park, en de entree prijzen zijn ook erg redelijk (7,50 voor een volwassene). Voor de openingstijden en prijzen kun je het beste even kijken op de website van Dierentuin Nordhorn.

Open dag zondag 9 november 2014

Zondag 9 november zal voor de twintigste keer een open dag gehouden worden in de dierentuin van Nordhorn. In verband met het vierde lustrum pakt de dierentuin deze keer groots uit. Er zullen allerlei informatiestands zijn er wordt voorlichting gegeven door de medewerkersvan de dierentuin en er zijn allerlei activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen.

De open dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie vind je op de website van de Dierentuin Nordhorn. 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • Avatar
  Manon
  juli 29, 2014

  Tip opgevolgd, ik ben er afgelopen zondag geweest. SUPERLEUK!! 🙂 Zeker voor herhaling vatbaar.
  Ik houd je blog in de gaten voor nog meer van deze leuke uitjes 🙂

 • Avatar
  Yvette
  augustus 5, 2014

  Afgelopen zondag ben ik ook naar de dierentuin in Nordhorn geweest en wat was het leuk!
  Lise (3) en Tess (5) vonden het helemaal GEWELDIG : )
  Alle dieren, de grote speeltuin, de lekkere ijsjes en taartjes..ik kreeg ze bijna niet meer mee terug naar huis! Succes dus gegarandeerd!!!!! Ik ga zeker nog eens terug! Ook qua kosten is het goed te doen. Een heel leuk en goedkoop dagje uit. Bedankt voor deze gouden tip : )