DIY schoenen kleuren: Maak je eigen unieke paar gympen.

Ik vond het best confronterend te ervaren dat m’n kleuter al beïnvloed wordt door zo´n klein guppenkopje met een mega YouTube kanaal. Misschien wel vooral, omdat ik me meteen 1 miljoen jaar oud voel. Maar ik heb inmiddels een behoorlijke allergie voor het meisje dat iedere paar seconden OMG zegt en alle soorten snoep van de wereld al heeft getest. Tijn niet, alles behalve dat. Gelukkig levert het onverwacht ook hele creatieve ingevingen op, want als MeisjeDjamila het heeft geprobeerd, wil hij het ook. Hij werd heel enthousiast van de blog waar ze haar witte gympies ging kleuren. Daar werd ik ook wel blij van en het resultaat is te gek. Knappe influencer die mij om krijgt. Kijken of wij jullie ook kunnen beïnvloeden om aan de slag te gaan met textielstiften en witte gympies, voor een paar unieke schoenen.

Wat heb je nodig?

  • Textielstiften. Te koop bij iedere speelgoedwinkel, maar ook bij de Action. 
  • Witte gympies. Wij gingen voor een budgetvariant van de Scapino.

Wat moet je doen?

Vooral eerst de blog van MeisjeDjamila kijken natuurlijk (3 stiften schoenen challenge). Dat wilde Tijn in ieder geval wel, zodat hij op ideeën kwam qua patroontjes en kleuren. Wat supergrappig was, want in haar blog pakt ze met haar ogen dicht ‘blind’ drie kleuren die ze gebruikt voor haar schoen. Wat mijn ‘nep YouTube held’ meteen wilde imiteren, om vervolgens te concluderen dat hij die kleuren echt niet mooi vond. Dus koos hij uiteindelijk kleuren die hij zelf mooi vond.
Ik heb een plastic zak in zijn schoen gepropt, zodat de schoen een beetje op spanning staat. Dat maakt het kleuren wat makkelijker. En verder is er eigenlijk niks aan uit te leggen. Laat je kind kleuren en drink zelf lekker een kop thee of koffie.

DIY Je eigen schoenen kleuren

DIY je eigen schoenen kleuren

Showtime

Toen hij klaar was, hebben we meteen een ererondje door de stad gemaakt. Heel veel mensen reageerden op z’n schoenen, vooral volwassenen. Ik denk dat hij die middag minstens 10 centimeter is gegroeid.
Natuurlijk zijn die schoenen niet voor de eeuwigheid gemaakt en qua ondersteuning voor groeiende voeten niet het ultieme schoeisel, maar het was wel een middag goed vermaak mét z’n moeder en zónder YouTube!  

Quality time in de stad

Quality time in de stad

Over Femke

Meer blogs van Femke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.