Er op uit in Twente: de mooiste wandelingen met het gezin!

Er lekker op uit in Twente met je gezin? Ga de natuur in! Zo fijn om lekker te wandelen met kinderen. Vettt is hét inspiratieplatform voor ouders in Twente. Met meer dan 20 bloggers zijn wij dagelijks op zoek naar de leukste uitjes in en om Twente en dat zijn ook mooie wandelingen in Twente! Op deze pagina vind je de leukste plekken om te wandelen met kinderen in omgeving Twente, een aantal wandelingen bevinden zich net buiten Twente, zoals het avonturenpad van Erve Brooks.

Er op uit in Twente: wandelen!

Heerlijk om samen met je gezin de natuur in te gaan. Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste plekjes om te wandelen met kinderen in de omgeving van Hengelo. En het liefst zoeken wij dan de plekjes op met een speeltuin of een fijn restaurantje waar zowel jij als je kind(eren) na het wandelen nog even kunnen nagenieten. Een aantal favoriete plekjes zijn het gebied rondom Twente Airport, Buurserzand, de omgeving van Kasteel Twickel met restaurant en speeltuin ’T Hoogspel, of wat dacht je van wandelen met een ezel in Deurningen.

In de winter is het altijd fijn om te wandelen op plekken waar je ook even kunt opwarmen en in de zomer is het juist fijn om wat verkoeling tijdens het wandelen te kunnen vinden. VETTT is altijd op zoek naar de leukste en meest inspirerende plekjes, om die vervolgens met jou te delen. Hieronder vind je alle blogs die wij schreven voor jou voor wanneer je er op uit wil in Twente en wilt wandelen. Heb je zelf nog tips voor mooie wandelingen die geschikt zijn voor kinderen? Deel ze gerust met ons, vinden we leuk!

Vettt is hét inspiratieplatform voor ouders in Twente. Wil jij iedere maand een Twents inspiratiebommetje ontvangen met de leukste tips & uitjes met kinderen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.