De Family brunch van Perron 22

Op zondag lekker in alle rust gaan brunchen, dat klinkt voor mij als een onbegonnen zaak sinds een jaar of 4,5 We brunchen nog wel, maar meestal thuis zodat de jongens weer van tafel kunnen als ze hun broodje achter de kiezen hebben. En echt lekker rustig is het dan natuurlijk nooit, wel gezellig uiteraard. Maar nu zijn we met ons vieren de stad in gegaan om de Family brunch van Perron 22 te testen.

Perron 22 zit aan het Stationsplein in Enschede. De locatie is heel leuk ingericht, passend bij een stationsplein. Er zijn er gezellige ronde zitjes en bankjes, maar het is tevens eigentijds. Het is zowel een lunchroom, een restaurant als een bar en er worden regelmatig evenementen georganiseerd.

BBQ Brunch

Zo hebben ze in de maanden oktober en november iedere zondag tussen 12 en 16 uur de family BBQ brunch. Wij stonden stipt 12 uur voor de deur en de brunch moest nog worden klaargezet. Ideaal, want zo hadden we lekker net afgebakken frietjes, verse kroepoek en warm stokbrood. De jongens hebben nog niet vaak een buffetje gezien, dus die vonden het magisch dat ze mochten pakken waar ze zin in hadden en zo vaak mochten lopen als ze wilden. Ik raad deze brunch wel aan voor de echte BBQ fan (verrassend, gezien de naam…), want het buffet bestaat voornamelijk uit items die je ook bij de betere barbecue feestjes treft. Een pastasalade, gewone salades, broodjes met vele soorten sausjes, vis en verschillende soorten vlees.

Perron 22

Entertainment

Wat het voor ons echt een geweldige middag uit maakte, was de briljante toevoeging aan deze brunch: kinderentertainment! Nu houden onze jongens wel van een beetje vermaak, maar het liefst wel van óns. Dus ik had er een hard hoofd in dat ze nu plots zouden gaan spelen met iemand die ze niet kennen. Maar hadden we ons dáár even in vergist. De jongen die het entertainment deed had letterlijk een koffer aan materialen mee en trok alles uit de kast om de kinderen te vermaken. Ze hebben een vliegend tapijtrace gedaan, deden een poging tot bouwen met spaghetti en marshmallows, hebben zitten kleuren en deden zelfs een chipspel met ovenwanten.

Perron22

Perron 22

Toegegeven, hij had alle tijd voor Tijn en Joes, aangezien ze de enige kinderen in de hele lunchroom waren. Maar Riemer en ik hebben letterlijk meer dan een uur alleen aan tafel gezeten, kopje koffie erbij en konden genieten van de zondag. Met gegiechel en het plezier van de jongens op de achtergrond. Tijn heeft het er nog de hele middag over gehad, zo heeft hij genoten.

Wil je ook een keer gaan BBQ Brunchen bij Perron 22? De komende weken worden de Familybrunches op zondag nog georganiseerd, dus reserveer dan via Perron22.nl

Over Femke

Meer blogs van Femke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.