Kraamcadeau: de favorieten van Joyce

Door

Hoera! Er is een kindje geboren! Dat moet gevierd worden en daar horen leuke kraamcadeautjes bij. Maar wat is dan een leuk kraamcadeau? Je wilt graag iets unieks, iets blijvends, iets dat verantwoord is en iets dat past binnen je budget. De keuze is enorm en het zou best kunnen dat je na wat klikken op het web even niet meer weet wat het nu moet worden. Daarom 5 originele, verantwoorde, praktische en persoonlijke cadeaus op een rij, die ikzelf graag had gehad.

Kraamcadeau: Babygym

Een babygym is een stuk speelgoed waar een baby zich vanaf ongeveer 3 maanden uitstekend mee kan vermaken als hij even wakker is. Het stimuleert de ontwikkeling en zorgt voor mooie kreetjes van het kleine mensje. Op babyenmamakado.nl kwam ik een hele leuke tegen! Een houten tipi-babygym! En super handig, hij is inklapbaar en kan dus makkelijk opgeborgen worden.
Prijs: € 29,95

Kraamcadeau

Kraamcadeau: Bijtring

Deze houten bijtring met silicone balletjes (zie foto bovenaan de blog) valt ook onder de categorie speelgoed. Wel functioneel natuurlijk voor als de tandjes doorkomen, maar vooral ook leuk om mee te spelen. Verkrijgbaar via degeleflamingo.com, waar je overigens nog véél meer toffe kraamcadeautjes kunt vinden!
Prijs: € 13,95

Kraamcadeau

Kraamcadeau: Houten poppetjes

Dit is nu zo’n cadeau waar ik zó enthousiast over ben dat ik het iedereen wel wil geven. Op alettekatini.com kun je houten poppetjes bestellen voor willekeurige gelegenheden. Als kraamcadeau kun je bijvoorbeeld een lijst kiezen met daarin geboortegegevens en een houten babypoppetje erbij. Of je kiest een gezin in een stolp versierd met een fleurig vlaggenlijntje. Alle poppetjes zijn handgeschilderd en worden in overleg gepersonaliseerd.
Prijs: tussen € 22,50 en € 49,50

Kraamcadeau

Kraamcadeau: Luiertaart

Ik dacht altijd dat dit een suf cadeau was, maar jemig, van luiers heb je er echt nooit genoeg! In ieder geval een praktisch cadeau dus en je kunt je creativiteit er goed in kwijt door de taart leuk te decoreren. En als je de kers op de taart dan ook nog eens een persoonlijke touch geeft – bijvoorbeeld met een paar toffe sneakers – dan kan dit kraamcadeau niet anders zijn dan een groot succes! Tip: ben je niet zo creatief of heb je weinig tijd? Ze zijn ook te bestellen 😉

Kraamcadeau: Tiendagenpakket

Het állerleukst om te geven en om te krijgen vind ik een tiendagenpakket. 10 dagen lang, elke dag een nieuw cadeautje uitpakken is echt een feestje. Voordeel van zo’n pakket is dat je volledig naar je eigen budget kunt samenstellen. Ideeën voor in een pakket: pyjamaatje, slofjes, badcape, regenlaarsjes, fruithapje (4+ maanden), oppastegoedbon, bioscoopbon, fles bubbels voor papa en mama, ontspannende douche- of badproducten voor mama, badspulletjes voor de baby, muziek voor baby’s, spuugdoekjes, zwembroekje, etcetera.

Met bovenstaande cadeau’s kun je rijkelijk variëren om het aan jouw eisen te laten voldoen. Er is maar één cadeau waaraan je nooit kunt tippen voor alle papa’s en mama’s en dat is de reden waarom jij een kraamcadeau zoekt: het mini-mensje dat net geboren is. Veel plezier met het uitzoeken van een cadeau en met het bewonderen van de baby. Wat zijn jouw favoriete kraamcadeau’s?

Over Joyce

Meer blogs van Joyce lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.