Nieuwe hotspot: Fooddock Deventer (+winactie)

Door

De allereerste foodhal van Oost-Nederland, weliswaar niet in Twente, maar wel heel dichtbij: Fooddock Deventer. Whoohoo!

Dit weekend de feestelijke opening!

Dit weekend opent Fooddock Deventer haar deuren. In de historische Zwarte Silo op het Havenkwartier in Deventer maak je kennis met puur en eerlijk eten. Fooddock is naar eigen zeggen een podium voor eigenzinnige ondernemers met passie voor voedsel. Ik kan alleen maar zeggen dat ik mega-benieuwd ben en dit weekend zeker een kijkje ga nemen!

Op de website van Fooddock maak je al kennis met de horeca-ondernemers die er aanwezig zijn. Zo vind je er de Indy Foodtruck met Aziatische heerlijkheden (ik ken ze nog van Food Truck Festival Trek in Enschede), geflipte kippen staat er met biologische kip en Look staat er met gerechten uit het Midden-Oosten. Nomnom…

 

Win gratis toegang tot de Italian Family night (winactie verlopen)

Dit hele weekend staan er speciale openingsactiviteiten op de agenda. Zo ook op de zondag. Dan gaat Fooddock Deventer namelijk Italiaans; lange tafels, geruite kleedjes, Italiaanse muziek en onbeperkt pizza’s eten uit houtgestookte ovens. Simon Giaccotto, in Apeldoorn en omstreken wereldberoemd met zijn concept Secret Pizzeria, bakt de lekkerste pizza’s van Nederland!
De ‘Italian family night’ begint om 17:00 uur in de evenementenhal van Fooddock en ik mag 1 keer gratis entree voor 2 weggeven. Let wel op, drankjes zijn hier niet bij inbegrepen. De kosten voor onbeperkt pizza eten zijn: van 0 t/m 2 jaar = gratis van 3 t/m 8 jaar = € 7,- van 9 t/m 12 jaar = € 10,- vanaf 13 jaar = € 15,-.

Winnaar

De winnaar voor de 2x gratis toegang tot de Italian Family Night is Martijn Bier. Martijn, gefeliciteerd! Je mag per e-mail contact opnemen met mij op info@vettt.nl. Alvast heel veel plezier!

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • Avatar
  Marcel
  november 10, 2015

  Dat is niet zo moeilijk: Djawara. Indonesisch (en dan het liefst op het strand bij ondergaande zon) is toch echt wel het ultieme…

 • Avatar
  Martijn
  november 10, 2015

  Klinkt superlekker allemaal. Ben erg benieuwd naar de keuken van INDY TRUCK. Zin om hun totally vegan curry’s te proeven. Superveel zin in.