How to: Fotografie tips voor je kraamtijd

Door

Wat vind ik het leuk om zelf ook blogs te lezen. Een van mijn favorieten is het blog van Maris van HareMaristeit. Ze heeft twee kids, een baby en een jongen van 10 en woont in Haarlem. Ze is grappig, creatief en haar blog is vooral heel kleurrijk. Een instant blijmaker vind ik het. En niet geheel onbelangrijk, na de bevalling van haar jongste schreef ze een blog met fotografie tips voor je kraamtijd. Just what I needed!

Dat Maris een gezonde dosis humor en zelfspot heeft lees je onder andere in haar geweldige blog: Beeldige foto’s na de bevalling. Dankzij Maris kun je ervoor zorgen dat je na je bevalling enigszins toonbaar op foto’s komt te staan. Erg handig want deze foto’s zullen je je leven lang blijven volgen. Bovenstaande foto nam ik in het ziekenhuis en is gemaakt met Maris in mijn achterhoofd! Haar tip: ‘fotograaf van bovenaf en kijk omhoog’ volgde ik braaf op. Een beetje jammer dat mijn telefoon hele slechte foto’s maakt, let’s blame it on the phone 🙂

Nieuwsgierig geworden naar haar blog en haar tips? Neem zelf een kijkje op het blog met fotografie tips voor je kraamtijd van HareMaristeit.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
6 Comments
 • Avatar
  Maris Maria Renne
  januari 17, 2016

  Wat een hoop complimenten *bloos* dank je wel 🙂
  Ik ga even bladeren en klikken op je blog om te lezen over je (hopelijk) roze wolk: gefeliciteerd!

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   januari 17, 2016

   Dankje Maris! Haha, de wolk is aardig roze maar je vindt er nog niet heel veel over terug. Ik had het zo ontzettend druk met verzorgd worden, verzorgen, beetje knuffelen en verder een beetje proberen te chillen dat ik nog weinig tijd en energie vond om te schrijven. Maar elke dag ben ik weer een beetje meer mezelf, ook wel fijn!

 • Avatar
  Maris Maria Renne
  januari 17, 2016

  Rustig aan, lekker laten vertroetelen en cocoonen 🙂
  Ik ga je leuke foto delen in een volgend artikel met lezersfoto’s. Weer eens wat anders dan een recept of DIY haha

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   januari 17, 2016

   Yes, ga ik doen. Oh wat leuk dat je hem gaat delen!

 • Avatar
  Vlijtig Liesje
  januari 19, 2016

  Ik vind eigenlijk niet dat je na de bevalling ‘toonbaar’ op foto’s hoeft te staan. Waar komt dat idee nou weer vandaan?

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   januari 20, 2016

   Ik vond de simpele tips van Maris vooral hilarisch en handig. Ze laat ook zien in haar blog dat deze foto er heel anders had uitgezien als er een andere hoek was genomen :-). Maar een gezonde moeder en kind is natuurlijk veel belangrijker!