Met de Hema Bungalowweken voordelig naar Landal!

Ik had weer een dikke vette notitie in mijn agenda gezet. Waarom? Dat ga ik je vertellen. De Hema Bungalowweken zijn weer gestart. Tijdens die weken koop je bij de Hema een weekend of midweek Landal met dikke korting. I like! We zijn met die vouchers van de HEMA afgelopen januari met het gezin naar Landal Eiffeler Tor geweest, en met vriendinnen naar Landal ‘t Loo. Beide keren was het top! Ik ben niet de enige die enthousiast is, het halve Vettt team heeft tijdens de vorige editie van de Hema Bungalowweken zo’n ticket bemachtigd.

Weekend of midweek

Zijn jouw kinderen nog niet leerplichtig? Lucky you! Voor 149 Euro scoor je al een voucher voor een midweek. Dan heb je toch geen excuus meer om niet te gaan? Voor een voucher voor een weekend betaal je 169 euro. De Hema Bungalowweken vinden vaak 2 x per jaar plaats, in oktober en in april.

Hoe de Hema Bungalowweken werken?

Je koopt je voucher bij de Hema, in de winkel of online. Die voucher verzilver je dan op de site van Landal. Het lijkt mij handig om dat zo snel mogelijk te doen, zodat er nog voldoende keuze is. En dan moet je dus kiezen naar welk Landal park je zou willen gaan. Maryke schreef een tijdje geleden een blog over Landel Coldenhove in Gelderland, waar zij heel enthousiast over was. Een ander park waar ik heel veel goede verhalen over hoor is Sluftervallei op  Texel. Ik ben benieuwd of jij al eens in een Landal park geweest bent en welke jij een aanrader vindt. Op de site van de Hema vind je een overzicht met parken die te boeken zijn met de voucher.

Handig om te weten:

Wat nog even prettig is om te weten voordat je overhaast de voucher van deze Hema Bungalow actie koopt:

 • Het verblijf moet plaatsvinden tussen 6 april 2018 en 8 oktober 2018. De voucher moet verzilverd worden voor 1 augustus 2018.
 • Veel parken bieden ook meerdere persoons huisjes aan, gezien het allemaal hetzelfde tarief is heb je dus ‘gratis’ meer ruimte 🙂
 • Het gaat om accommodaties in Nederland, België en Duitsland

Mocht je er ook gebruik van gaan maken dan wens ik je alvast heel veel plezier! Ervaring met Landal? Ik ben benieuwd welke parken jij kunt aanbevelen. Je kunt de tickets op de site van de Hema kopen. Laat gerust hieronder een berichtje achter!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment
 • Jungja Wijma
  oktober 2, 2017

  Wij zijn helemaal fan van Landal. Het fijne is dat er buiten de vakantie’s ook altijd een animatie team aanwezig is.
  Onze dochter van 2,5 is echt een grote Bollo fan, voor ons dus ideaal dat we buiten de vakanties kunnen boeken en dat er toch genoeg te doen is voor de kleintjes.
  We zijn op Orveltemarke en Waterparc Veluwemeer geweest. En we gaan volgend jaar ook zeker wel weer een midweek of weekend boeken.