Jorienosaurus komt met het ‘Kom weer tot rust pakket’!

In deze heerlijke, maar toch ook drukke tijd mochten wij van Jorien van Jorienosaurus het ‘Kom weer tot rust pakket’ uitproberen. Jorien is kinderyogajuf en creatieve kindercoach. Ze bedacht in deze bizar drukke tijden een pakket om weer iets meer rust in het hoofdje van je kind te krijgen. Ik ga jullie in deze blog precies vertellen wat dit in inhoud, en natuurlijk vertel ik jullie over onze eigen ervaring met dit leuke pakket! Want vooral Jorien weet als geen ander hoe heftig de decembermaand kan zijn door haar ervaring met het werken met kinderen. Om ze af en toe weer de rust te gunnen, en weer even te laten aarden, bedacht zij dit toffe pakket met tips, tools, en opdrachten!

Samen met je kind!

Deze oefeningen zijn erg leuk om samen te doen met je kind, zodat je zelf ook weer wat meer ‘zen’ wordt in deze hectische tijd! Want het was me het jaartje wel zeg. Zoveel zekerheden die weg vielen, zoveel dat ‘normaal’ was was ineens niet meer normaal, en we moesten meeveren op ‘wat was’ Nou is dat voor ons volwassenen soms al erg zoeken, meeveren, en weer terugveren, laat staan hoe dat dan moest zijn voor onze kleinste zieltjes. Door even samen met ze te werken aan rust en ontspanning komt er niet alleen meer rust in hun lijfje en koppie, maar ook in dat van ons. In dit pakket zit namelijk een heel scala aan yoga, meditatie en mindfullness oefeningen voor kinderen. En de pakketten zijn er in 3 varianten, de basic, de regulair, en de premium. Verschillende pakketen om mee aan de slag te gaan. En alles zit erin, je hebt er niets extra’s voor nodig.

Yoga!

De pakketten worden geleverd met een instructieboekje en speciale inloggegevens voor op de website van Jorien, om toegang te krijgen tot de yoga en mediatievideo’s. Allemaal mooi en helder ingesproken en voorgedaan met de fijne stem van Jorien! De yoga was een van de eerste dingen waar Bram en ik mee aan de slag gingen. Erg leuk om samen te doen, en eenmaal in bed ’s avonds vroeg hij ‘gaan we dat snel nog een keer doen mam?’

Geef je zorgen weg!

Wat ik zelf ook zo leuk vond, waren de zorgenpoppetjes. Vertel je zorgen aan je zorgenpoppetje, en leg deze onder je kussen. Zo gaat je kind met iets meer rust in het hoofd slapen. Ook zit er een edelsteen in waar je mee aan het werk gaat, een dankbaarheidsboekje, massageolie, slaaproller met etherische olie voor het slapen gaan, en staan er in het boekje verschillende teken/schrijf oefeningen in. Super leuk om te doen! De voetenmassage was hier natuurlijk favoriet, dat snappen jullie.

Iets meer rust in huis

Jorien begrijpt heel goed hoe je iets meer rust in huis kunt creëren, dus neem ’s avonds dat ene momentje samen met je kind om een van de leuke opdrachten te doen, of samen de luchtballon meditatie (die ik zelf ook erg fijn vond!) Gewoon even dat 1 op 1 momentje met je kind, voel de échte connectie dat voelen zij dan ook weer! En ontspannen ouders, want laten we eerlijk zijn, ook wij staan gebukt onder veel stress… zorgt ook voor meer ontspannen kinderen! Win win situatie dus! Wil je meer informatie over een van deze pakketten kijk dan even op de site van Jorienosaurus! Wij mochten het ´Regular´ pakket testen van Jorien.

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.