Interview Lotte van Mom in Balance Enschede

Door

Superspannend, Lotte gaat een heel nieuw avontuur tegemoet. Samen met haar gezin zijn ze aan het verhuizen naar Enschede. In Enschede zal Lotte per 1 maart 2016 starten met Mom in Balance Enschede. Met Mom in Balance zal ze outdoor trainingen gaan geven aan zwangeren en moeders. Tof!

Wie ben je?

Ik ben Lotte Hulshof, 31 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Tubbergen, op mijn vijftiende verhuisden we naar Oldenzaal. Na een tijdje Twente verlaten te hebben zitten we nu midden in een verhuizing: terug naar mijn Roots, Twente! Reden van teruggaan- miste mijn familie en vrienden, na de komst van onze zoon Duco werd dit erger en toch ook wel te druk hier. Ik ben getrouwd met Willem en samen hebben we een zoon: Duco, die is alweer bijna twee!

mom in Balance enschede

Lotte en Duco

 

En wat voor bedrijf heb je?

Ik ben sinds begin van dit jaar gestart met het opzetten van Mom in Balance Enschede! Dit is een franchiseonderneming en ik verzorg vanaf 1 maart 2016 outdoor trainingen voor zwangere vrouwen en (jonge) moeders, met als ambitie om zoveel mogelijk (aanstaande) moeders zich sterk en energiek te laten voelen. Ik wil hun helpen om de juiste keuzes te maken om volop te genieten van het moederschap en tegelijkertijd hun persoonlijke ambities en doelen te halen.

mom in Balance enschede

Mom in Balance Enschede

 

Hoe ben je erop gekomen om je bedrijf te starten?

Als ex-topsporter (ik heb jarenlang op nationaal en internationaal niveau gebasketbald) en fysiotherapeut wilde ik tijdens mijn zwangerschap verantwoord in beweging blijven. Via via kwam ik bij Mom in Balance in Den Haag terecht. Ik heb tijdens en na mijn zwangerschap het hele concept doorlopen en merkte dat het echt werkt! Ik bleef fit tot het einde van mijn zwangerschap en ik pakte het sporten na de bevalling ook weer makkelijk op.

Toen mijn man en ik aan het nadenken sloegen om te gaan verhuizen naar Twente, kwam de kans langs om Mom In Balance in Enschede te gaan opzetten. Dit leek mij gelijk een enorme uitdaging!
 

Run je je bedrijf alleen of met anderen?

Ik run het nu nog alleen, met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor, maar het plan is om binnen een half jaar de eerste trainster aan te nemen die naast mij ook work-outs gaat geven.
 

Hoe regel je dat? Je bedrijf, gezin, huishouden en sociale leven te combineren?

Ik moet dit zelf nog gaan ondervinden. Naast dat ik Mom in Balance aan het opzetten ben in Enschede werk ik per 1 april ook nog 3 ochtenden als fysiotherapeut. Maar ik geloof erin dat als je focust op waar je zelf energie van krijgt, je daarnaast zelf ook veel kan geven. Het geven van de workouts vind ik heerlijk en daar krijg ik enorm veel energie van!

Mom in balance enschede

Lotte met haar gezin

 

Wat zou je andere moeders mee willen geven?

Hoe fijn het is om tijd voor jezelf in te plannen, zonder je schuldig te voelen. En als je moe bent, juist wel gaan sporten, daar krijg je energie van! Doe de dingen waar je energie van krijgt. Daar profiteert je gezin uiteindelijk ook van.

Mom in Balance Enschede

Lotte en Duco

 

Wat vind je het leukst aan je bedrijf?

Het fysiek bezig zijn in de buitenlucht en het contact met alle (aanstaande) moeders!
 

Hoe ziet je bedrijf er over 5 jaar uit?

Mom In Balance Enschede is dan uitgegroeid tot een begrip in Twente! Er is ondertussen een team van trainsters en er zijn dan ook work-outs op andere locaties in Twente.
 

Wat is jouw favoriete plek in Twente?

Om lekker te wandelen: het Lutterzand, prachtig en ik kwam er vroeger bijna iedere zondag met ons gezin + hondjes. Om lekker te borrelen, lunchen of dineren: Sam Sam, een heel gezellig kidsproof restaurant!
 

Meer weten?

Enthousiast geworden? De work-outs worden gegeven voor zwangere vrouwen maar ook voor moeders. Lotte start op 1 maart 2016 met Mom in Balance Enschede. Meedoen met een gratis proefles? Dat kan! Check de Facebook pagina voor meer informatie Mom in Balance Enschede of ga naar de website van Mom in Balance.

Mom in balance enschede

Mom in balance enschede

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.