Een jaarboek maken via Smartphoto + kortingscode

Elk jaar neem ik mezelf weer hetzelfde voor, een fotoboek maken. Ik heb zelf ook een aantal albums uit mijn kinderjaren en het is toch zo ontzettend leuk om dit te bekijken. Toen de vraag kwam of ik een jaarboek wilde maken via Smartphoto was ik ook meteen enthousiast. Dit was mijn kans om mijn goede voornemen te laten slagen. Misschien ook wel die van jullie? Onderaan de blog vind je een kortingscode die jij mag gebruiken voor je eigen Smartphoto jaarboek.

Aan de slag met het jaarboek

Smartphoto werkt via een app en via hun eigen website. Beide manieren heb ik uitgeprobeerd om een jaarboek te maken. Het voordeel van de app is dat je heel snel de foto’s van je telefoon in chronologische volgorde kunt inladen in je jaarboek. Echter, via de website van Smartphoto heb je veel meer keuze in de vormgeving van de albums. Ik ben daar wel gevoelig voor, dus koos ik ervoor om via de website van Smartphoto verder gegaan met mijn jaarboek.

Bij de fotoboeken op de website heb je ook echt de keuze om te kiezen uit een jaarboek. Dit heb ik gedaan én wat is het leuk om hiermee bezig te zijn. Je kunt ervoor kiezen dat de foto’s die je hebt uitgezocht automatisch worden ingeladen, scheelt weer tijd in onze drukke levens toch? Zelf ben ik er handmatig mee aan de slag gegaan om het mooiste resultaat te krijgen.

Een jaar in vogelvlucht

Wat ik ontzettend leuk vind is dat er op de tweede pagina van het jaarboek een overzichtspagina staat van alle twaalf maanden. Zo heb je in een oogopslag een beeld van alle bijzondere momenten in een jaar. Dit hebben ze bij Smartphoto goed bedacht. Wat ik ook heel erg leuk vind is dat je een reis door alle seizoenen maakt.

Van sneeuw in de winter, tot tulpen plukken in de lente. En van waterpret in de zomer, tot boswandelingen in de herfst. Bij het maken van het jaarboek kun je zelf teksten toevoegen bij de foto’s. Ook kun je extra pagina’s aan het album toevoegen. Dit was bij mij wel nodig, want ik had plek tekort voor alle leuke momenten van 2019.

Ook is het mogelijk om verschillende kaften te kiezen. En is er ruime keuze aan achtergrond kleuren. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je jaarboek te personaliseren bij Smartphoto.

Ontzettend blij met het resultaat

Een week nadat ik mijn jaarboek heb besteld, werd deze goed verpakt bezorgd. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. De kinderen willen constant in het album kijken en vragen dan of we bepaalde dingen waar ze leuke herinneringen aan hebben dit jaar weer gaan doen.

Ik ben zo enthousiast dat ik eigenlijk ook nog jaarboeken van de afgelopen jaren wil gaan maken. Moet ik toch nog mijn goede voornemen gaan bijstellen.

Het is zo waardevol om die mooie en bijzondere herinneringen gebundeld te hebben. En via Smartphoto was het erg gemakkelijk om een jaarboek te maken. Kost een avondje tijd, maar dan heb je wel iets moois. Gaan jullie ook aan de slag?

Kortingscode Jaarboek Smartphoto

Plan jij ook een avond vrij om met jou eigen jaarboek aan de slag te gaan? Het is even wat werk, maar het is écht iets dat je voor altijd maakt. Met deze kortingscode ontvang je 30% korting op jouw Jaarboek: VETTT30. De kortingscode is geldig t/m 29 februari 2020.

Over Milou

Meer blogs van Milou lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.