Stoere jongenskleding van SKURK + winactie

Stoere jongenskleding vinden voor mijn jongens vind ik altijd een crime. Ik houd niet van schreeuwende teksten, grote logo’s, neonkleuren en stripfiguren. Maar ik vind effen kleuren ook best wel saai. Je kunt je dus voorstellen dat het uitzoeken van een nieuwe outfit  voor mijn boys soms best lastig is. Ben ik moeilijk of zijn de meeste jongenskleren gewoon niet zo leuk? Tja… Maar gelukkig is daar het stoere jongenskledingmerk SKURK. Mijn jongens hebben hier al een paar kledingstukken van en ook dit najaar viel mij hun nieuwe wintercollectie weer op. Vandaar deze leuke samenwerking met SKURK. Incl. een te gekke winactie!

Jongenskleding van SKURK

SKURK betekent boefje in het Scandinavisch! En het merk is meer dan alleen een stoer jongensmerk. Ze blijven verrassen met hun verschillende collecties. En binnen deze collecties vind je altijd wel iets dat bij jouw kind past. Alle kleding wordt in Nederland ontworpen en wordt op een duurzame en milieuvriendelijke manier in India en Turkije geproduceerd.

SKURK staat voor kwaliteit, duurzaamheid, stoer & stijlvol.

Jongenskleding SKURK wintercollectie
Ravi’s stoere SKURK setje

Stoer en stijlvol

De kernmerken van het jongenskledingmerk SKURK zijn stijlvol en stoer. Zo heeft de zwarte sweatpants (Brantford Black € 39,99) van Ravi diverse contraststiksels, 2 steekzakken en ribboorden. Ik houd wel van dit soort details. Deze broek is ook beschikbaar in de kleur blauw en groen. De sweater Saanich die Ravi aan heeft (€ 39,99), heeft een all over print in travel thema. Met superleuke zwart- wit gestreepte ribboord. Weer zo’n leuk detail.

Wat vindt Ravi van zijn SKURK outfit?

Allereerst ben ik blij dat het perfect past, want dat is toch altijd weer even afwachten. De boord om het hoofd zit wel wat strak en daar houdt Ravi niet zo van, maar verder was hij meteen enthousiast. Hij vertelde later zelfs dat hij zich op school heel stoer voelde met zijn nieuwe outfit. Daar word je toch blij van?!

Jongenskleding SKURK wintercollectie
Mijn knappe SKURKie

WINACTIE

Wil jij ook een SKURKie in huis? Doe dan mee en maak kans op dit toffe t-shirt (let op, het t-shirt is maat 140/146) Toronto (t.w.v. € 27,99). Laat in een reactie op Facebook of Instagram achter waarom jij dit t-shirt wil winnen voor jouw zoon. Of tag iemand wiens zoon maat 140/146 heeft en dit shirt super tof zou staan.

WIN dit te gekke SKURK t-shirt (maat 140/146)

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met SKURK. In onze disclaimer lees je hier meer over.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.