Julianatoren: winactie Thomas de Stoomlocomotief

Door maandag, augustus 24, 2015 35 , Permalink 0

***Deze winactie is verlopen***

Eind juni bezocht ik samen met een vriendin en onze kinderen  Julianatoren in Apeldoorn. Het was een superleuke dag en we vonden het allemaal een dikke vette aanrader. Ik schreef er een tijdje geleden deze blogpost over: Review Julianatoren.

Goed nieuws

De mensen bij Julianatoren waren ook erg enthousiast over de blogpost en vroegen me of ik nog een keer naar het park wilde komen. Ik weet zeker dat ik Pippa er dolblij mee zou maken, maar het lijkt me nog veel leuker om de kaartjes onder jullie te verloten.

Wat kun je winnen?

Je kunt 4 kaarten (2 x volwassenen en 2x kinderen) winnen die de hele maand september geldig zijn. De hele maand september zal er op vrijdag, zaterdag en zondag ook een voorstelling zijn van Thomas de Stoomlocomotief. Die pak je dus gelijk mee!

Winnaar

De winnaar voor de kaartjes voor Julianatoren is: Bahiya Kappen. Bahiya, gefeliciteerd en alvast heel veel plezier! Je zult een mailtje van info@vettt.nl ontvangen met verdere instructies. Allemaal bedankt voor het meedoen! De hele maand september is Thomas nog in Julianatoren. Wil je er graag naartoe? Kaartjes bestel je met korting online: Julianatoren 2,- Korting

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
35 Comments
 • Selvi
  augustus 24, 2015

  Zou zoooo leuk zijn om met mijn 2 zonen hiernaartoe te gaan! Ze zijn dol op Thomas en ook de Julianatoren is geschikt voor ze. Enige park waar ze overal in kunnen! (5 jaar en 6 jaar)

 • Inge
  augustus 24, 2015

  Lijkt me super om hier een x naar toe te gaan met Suus en Saar! Zijn ze nog nooit geweest.. Dus doen graag mee met de actie!

 • Jade & Britt
  augustus 24, 2015

  Wij hebben 2 dochters die ook erg dol zijn op Thomas de Locomotief en ook nog nooit naar de Julianatoren zijn geweest! Dus duimen draaien maar!

 • Marloes
  augustus 24, 2015

  Heel leuk om met mijn man en onze twee dochters van 4 en 3 jaar naartoe te gaan! Vinden ze vast super!

 • Linda
  augustus 24, 2015

  Het lijkt me echt geweldig om met mijn man en 3 schatten (meisje van 5 en tweeling jongens van 3) te gaan! Het is allemaal zo prijzig en dan zouden we nog maar 1 kaartje hoeven te kopen… hoe super zou dat zijn!
  Wij gaan duimen! X

 • Sandra
  augustus 24, 2015

  Heel graag wil onze zoon (5) winnen, om samen met ons en zijn grote neef (7) een dagje helemaal blij te zijn in Julianatoren.

 • Carolien
  augustus 24, 2015

  Ik zou heel graag met mijn zoontje van bijna 6 gaan. Telkens als hij de reclame op de TV ziet van Julianatoren zegt hij; “daar gaan we toch nog wel een keer naar toe hè mama?” Jullie zouden hem niet blijer kunnen maken.

 • Nicole
  augustus 24, 2015

  Super leuke acties! Als ik win neem ik mijn man en 2 zoontjes mee. Gezellig

 • Anne
  augustus 24, 2015

  Oh dat zou super leuk zijn, onze dochter is er met schoolreisje geweest en heeft nog een terug kom kaartje dan kunnen we er met ons hele gezin er heen!!!
  En het zou een super verjaardags cadeau zijn voor onze dochter die 30 aug jarig is

 • Karin eertman
  augustus 24, 2015

  Zou zo’n gaaf kado voor mijn beide jarige zoons zijn ( 12 en 24 sept), om de feestmaand compleet te maken!!!
  Stijn zingt alle liedjes mee van het park die via telekids te kijken zijn….in het echt is dan vet cool!

 • Neomy
  augustus 24, 2015

  Super leuk!zou het graag winnen mijn zoon Liam hij wordt op 25 september 4 jaar!Zou dus een heel erg leuk cadeautje zijn!!

 • Berdine
  augustus 24, 2015

  Dat zou gaaf zijn om samen met mijn man, zoon en dochter te beleven!

 • Loes
  augustus 24, 2015

  Onze jongste zoon daan van bijna 2 staat s ochtends op en zegt als eerste trein, trein, trein. Hij wil dan graag bij ons in bed een Thomas de trein filmpje kijken. Hij wordt helemaal enthousiast als hij het liedje hoort en Thomas de trein ziet. Alleen daarom zou ik het heel erg leuk vinden om met hem en mijn man en dochter naar julianatoren te gaan met de voorstelling van Thomas de trein.

 • Bahiya
  augustus 24, 2015

  Het zou fantastisch zijn om met mijn gezinnetje (papa, mama, Yaro & Tymo) voor het eerst de Julianatoren te mogen bezoeken en er tevens Thomas de Stoomlocomotief te mogen zien……. hoe VETTT is dat !!!

 • Marlies Vermeulen
  augustus 24, 2015

  Wat een fantastische prijs! En wat ‘vett’ dat je jouw kaartjes gaat verloten 🙂
  Ik zou heel graag gaan met mijn vriend en onze twee kindjes Kees en Sien. Sinds we laatst naar Thomas de trein zijn geweest in Boekelo (nog bedankt voor de tip!) gaat het nergens anders meer over thuis. De Thomas tune wordt voortdurend geneuried tijdens het spelen. De houten treinset ruimen we niet eens meer op ‘s avonds, aangezien hij s ochtends toch weer wordt uitgestald.
  Dat alles, in combinatie met het onbegrensde enthousiasme voor draaimolens en andere pret attracties, maakt ons het vrolijkste gezin van de regio met kaartjes voor Julianatoren 😀

 • debora brummer
  augustus 24, 2015

  Ontzettend graag!!
  Lekker even met ons gweg.

 • debora brummer
  augustus 24, 2015

  Ontzettend graag!!
  Heerlijk ff met ons gezin weg (4pers.)

 • Maureen
  augustus 24, 2015

  Ik zou het leuk vinden om met m’n leuke, lieve buurvrouw Judith en haar dochter Lola te gaan, want dat is een vriendinnetje van onze dochter Brechtje!

 • eva
  augustus 25, 2015

  Ja graag! Vorig jaar geweest in de zomervakantie. Maar het was zo druk dat we nergens in konden. En 2 huilende kinderen. We hebben ze gezegd van we gaan wel weer, maar nooit meer in de zomervakantie. Veels te druk! Het lijkt ons vettt om deze kaarten te winnen. Kunnen we de kinderen mooi verrassen

 • Nicole
  augustus 25, 2015

  Wij willen eind september een weekend weggaan met onze kinderen en onze lieve vrienden met hun kinderen! Zou geweldig zijn om dan een dagje naar jullie park te komen!

 • Nathalie
  augustus 26, 2015

  Het lijkt me heerlijk om een dagje samen met mijn man en onze kleine man in Julianatoren te vertoeven . Ik weet zeker dat wij er alle drie erg blij van worden ☺ Bovendien is Thomas de Trein nu favoriet. Uiteraard mag er een vriendje mee, zodat we de kaarten optimaal benutten!

 • Chantal vd Vijver
  augustus 26, 2015

  Ik zou met mijn 2 monstertjes en man gaan, nog nooit geweest, dus ben benieuwd!

 • Ilse de Kreij
  augustus 26, 2015

  Ik zou met mn man, onze dochter en diens beste vriendje gaan. Ze wil al zin lang eens naar de Julianatoren, zelf trekken we dat financieel helaas niet, dus kaartjes winnen zou super zijn!!

 • Miranda
  augustus 26, 2015

  Dat zou super zijn, Met vriend lief en onze jongens een dagje er op uit! Geweldig!

 • Randy Fikken
  augustus 26, 2015

  Leuk voor onze dochter Tess! Ze is dol op alles wat beweegt en draait dus zal het helemaal geweldig vinden!

 • Carla Lokotte
  augustus 26, 2015

  Oh leuk!! Met onze kids!! En dan nemen we Oma gezellig mee!!

 • Loesje
  augustus 26, 2015

  Super leuke aktie! Wil er graag met onze zoon Rens naar toe te gaan … Hij kan wel wat extra aandacht gebruiken nu hij net grote broer is geworden. En als verrassing nemen we n neefje mee die ook helemaal dol is op Thomas de trein!!

 • Karen
  augustus 26, 2015

  ja heel erg leuk! Ik ben er al eens met mijn gezin geweest nadat ik je eerdere bericht had gelezen. En het was inderdaad superleuk! De meisjes willen graag weer terug, en wij als ouders ook 😀

 • Kim
  augustus 26, 2015

  Nog nooit geweest, maar lijkt me SUPER! Natuurlijk met mijn stoere boys Nikai & Kick en mijn lieve popje Indi!
  Xxx

 • Rian
  augustus 26, 2015

  Hoi hoi, ik zou super graag met de kindjes van mijn man er naar toe gaan! De jongste Jelle vindt Thomas echt kei gaaf! Ik moet vaak werken het weekend dat ze bij ons zijn.. Maar heb lekker vakantie in september! Dus dat zou echt heel goed uitkomen:)) Groetjes!!

 • Cindy Hoendervangers
  augustus 27, 2015

  Jaaaaaa dat lijkt me superleuk! Al vaak de tip gehad om erheen te gaan maar het is er nog niet van gekomen. Als ik win neem ik mee: mijn 3 jongens Jochem, Siem en Cas van 7, 4 en 4 en mijn vriend! Groetjes!

 • moniek
  augustus 27, 2015

  Zou super leuk zijn.. om een keer met mijn dochter heen te gaan

 • Ilse de Kreij
  augustus 30, 2015

  Is de winnaar al bekend? Ik heb (bewust) geen FB, maar zie nu de uitslag ook daardoor niet?

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   augustus 30, 2015

   Haha, nee! Ik had net een berichtje op Facebook geplaatst dat ik het gisteren helemaal vergeten was. Whoops! Vanavond gaat het gebeuren, je vindt het dan bij deze blogpost. Winnaar krijgt sowieso ook een mailtje!

 • Kirsten
  augustus 30, 2015

  Ooh kan t nog? 😉
  Ik wil heel graag met Senn Susan en Sofie naar de Julianatoren!
  We zien elkaar veel te weinig door de afstand.. Enschede-Utrecht.. Dit is er mooi tussenin! 🙂