Open huizen bij Kaliber Kunstenschool in september!

Door

Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. En in september zet Kaliber de deuren open maak je kennis met het aanbod tijdens één van de Open Huizen. Perfect om samen met jouw kind(eren) te kijken of én welke lessen ze leuk vinden. Mijn dochter heeft zelf een hele tijd dansexpressie gedaan bij Kaliber in Enschede. Een superleuke dansvorm waarbij je heel veel dingen zelf mag bedenken!

NIEUW: naast de Open Huizen ook Digitale Open Huizen

Het jaar 2020 gaat anders dan verwacht en dat betekent dat onze open huizen in september ook in een nieuw jasje gestoken worden. Je bent welkom tijdens de open huizen op de locaties in Almelo, Enschede, Oldenzaal, Tubbergen en Wierden. Aanmelden voor deze open huizen is vanwege de Corona-maatregelen een must. Dat kan op de website van Kaliber. Nieuw dit jaar is een digitaal open huis. Ik heb zelf al even een kijkje genomen en het is écht een leuke manier om vanaf je bank samen met jouw kind alvast kennis te maken met het aanbod.

Data van de Open Huizen

Kaliber Kunstenschool heeft locaties door heel Twente, in onder andere Almelo, Oldenzaal, Enschede, Wierden en Tubbergen. Een overzicht van de data en tijden van de open huizen vind je hieronder:

Almelo, 12 september, 13:00 – 15:00 uur hier aanmelden!

Oldenzaal, 12 september, 13:00 – 15:00 uur hier aanmelden!

Enschede, 19 september, 14:00 – 16:00 uur hier aanmelden!

Wierden, 19 september, 13:00 – 15:00 uur hier aanmelden!

Tubbergen, 26 september, 13:00 – 15:00 uur hier aanmelden!

Dansen, Muzieke en Theater/Musical

Bij Kaliber Kunstenschool worden er lessen voor kinderen en volwassenen gegeven. Voor kinderen kun je bij Kaliber Kunstenschool terecht voor danslessen, muzieklessen en theater- en musicallessen.

Dansen
Op dansgebied zijn er voor kinderen o.a lessen in dansexpressie, ballet, kleuterdans, peuterdans en impro choreo.

Kaliber

Op muzikaal gebied kun je allerlei instrumenten leren bespelen, van harp tot hoorn tot gitaarles. Maar ook DJ’ing: het kan allemaal!  Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om deel te nemen aan een koor, ensemble, orkest of (big)band. De perfecte plek om wat je hebt geleerd in uitvoering te brengen!

Kaliber Kunstenschool

Theater / Musical
Toneel leer je spelen in de theaterklas. Hoe beeld je iets uit? Hoe laat je zien dat je boos bent, of verdrietig? In de theaterklassen word je uitgedaagd om je de eigen fantasie te gebruiken. Ook worden er musicallessen gegeven bij Kaliber en kun je lessen theatersport volgen, waarin je wordt getraind in improvisatietechnieken en uitdagende theatersportgames speelt.

Meer weten over het aanbod van Kaliber Kunstenschool?

Voor het complete aanbod van de cursussen van Kaliber Kunstenschool en wat er op welke locatie allemaal te doen is kun je het beste even op de website kijken: www.kaliberkunstenschool.nl.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Kaliber Kunstenschool.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.