Kamperen: de oppomptent en meer handigs!

Bijna is het weer zover… Dan ruilen we ons fijne, ruime huis weer een aantal weken in voor ons 2e huisje. Dag fijne boxspring, hallo slaapmatje. Dag raamhorren, hallo muggenbulten. Dag grote inductie-kookplaat, hallo ieniemienie gaspitje. Kamperen, i love it! Ik krijg super vaak vragen waar onze oppomptent van is en hoe die bevalt. Dus hierbij nog eens onze tent en wat meer zaken die voor ons het kamperen relaxed maken!

Tip 1: dit is de allerfijnste tent!

Lang leve de uitvinder van de oppomptent. En vooral de ontwerper van dit prachtexemplaar. Deze tent is zo fijn en ruim, je loopt voor je gevoel echt een huis binnen. Bij slecht weer hebben wij hier geregeld met 9 personen binnen gebivakkeerd. Geen probleem! En het is echt zo dat het maar een paar minuutjes pompen is en de tent vliegt de lucht in. Dus als je net als mij niet van de stokken en uitgebreide handleidingen bent, dan is een oppomptent echt super ideaal. En PS: geen samenwerking met Obelink dit, gewoon geheel op eigen uitzoeken een aantal jaar geleden deze Miami Easy Air tent tent bij Obelink gekocht.

Tip 2: buitenkeuken op de camping!

Ook dit is er ééntje die we niet meer kunnen missen; de kampeerkeuken. Ons gasstelletje staat erop, het lekkers zit er in, het bestek ligt er op, de handdoek hangt er aan…. Alles wat we thuis in de grote (rommel)la hebben past er in, op of naast! En hij staat ook nog eens leuk. Dikke aanrader!

 

Tip 3: Opgeruimd staat netjes

De eerste jaren hadden we veel speelgoed, schoenen, boeken en boodschappen door de tent heen liggen. Tegenwoordig nemen we altijd 1 a 2 van deze superhandige opbergkastjes mee. Zo’n campingkastje is super degelijk, maar er past onwijs veel in en is van sterk en stevig materiaal. Zo’n aankoop waar we over 20 jaar nog wat aan hebben.

Dag stress, hallo relaxed campingleven

Voor vertrek gaan we altijd even langs de winkel voor wat leuke versiering zoals lampionnen, slingers, kussentjes, kleedjes, etc. En dan is het: dag stress, hallo relaxed campingleven!

Meer blogs over Kamperen

Wil je meer blogs lezen over kamperen? Via deze link vind je meer inspiratie voor het kamperen met kinderen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Obelink. De campingkast en de keuken hebben wij opgestuurd gekregen.

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • allard
  juli 26, 2019

  hallo, inderdaad een erg mooie tent! hij was mij ook al opgevallen.
  hoe vervoeren jullie hem (en alle andere kampeerspullen)?

  • Evelin Hams
   juli 31, 2019

   Dag, wij hebben een karretje voor achter de auto gekocht. Daarmee lukt het prima!