De leukste kinderschoenen voor meisjes deze winter!

Door

Iedere seizoenswissel is het weer wat uitzoek werk. Welke kinderschoenen passen nog, welke schoenen worden doorgegeven aan het jongere zusje en welke schoenen krijgen een tweede leven bij iemand anders? Maar ik kom er niet omheen; ieder seizoen zijn er ook weer nieuwe schoenen nodig. Ik ging op zoek naar de leukste schoenen voor meisjes voor deze winter.

Kinderschoenen van BENT

Online shoppen is superpraktisch, je hoeft de winkel niet in en je kunt het op ieder moment doen. Doordat het aanbod van webshops zo groot is voelt het voor mij nog wel eens als een ‘doolhof’. Herkenbaar? In de webshop van Bent Schoenen vind je schoenen voor vrouw, man en kinderen. Van netjes tot aan sneakers en ze hebben er zelf tassen. In theorie zou je hier dus alles moeten kunnen vinden. Ik ging op zoek naar schoenen voor meisjes en de leukste meisjesschoenen deel ik graag met jou. Dat scheelt jou weer een bult uitzoekwerk!

5 x de leukste kinderschoenen voor meiden voor deze winter.

 1. Zwarte Bottini’s van Dr. Martens
  Wie houdt er nou niet van Dr. Martens? De schoenen zijn stevig, tijdloos en ze zijn perfect te combineren. Deze zwarten voorzien van een laklaag vind ik te gek!
  kinderschoenen

 2. Gouden Bottini’s van Kiplin
  Deze vind ik echt fantastisch. Net iets meer uitgesproken dan de zwarte. Deze gouden boots staan op de favorieten lijst.
  Kinderschoenen
 3. Strass steentjes doen het bij ons in huis altijd goed. Deze leuke enkellaarsjes van M-Kids worden zeker weten goedgekeurd!
  Kinderschoenen
 4. Ook leuk, deze laarzen met zwart/wit printje. Ze zijn ook in het zwart verkrijgbaar. De laarsjes zijn van Mexx.
  Kinderschoenen
 5. Zwarte boots met een wat dikkere zool staan ook zo leuk! Deze van Tommy Hilfiger staan erg stoer.
  Kinderschoenen

Naast een paar stevige stappers zorg ik ook altijd voor een paar goede regenlaarzen. We zijn regelmatig in het bos te vinden voor een boswandeling, je wilt dan niet je goede schoenen aan hebben. Daar zijn regenlaarzen met dikke sokken of wandelschoenen perfect voor. Daarnaast mogen een paar fijne sneakers niet ontbreken. Die zijn perfect voor het buitenspelen en als ze vies zijn gooi ik ze gewoon even in de was!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.