Krazy Kangaroo: nieuwe hotspot in Enschede

Door

Vandaag is de officiële opening, maar wij mochten er deze week vast een kinderfeestje testen. Volgens ons testpanel is het nieuwe trampolinepark Krazy Kangaroo wel klaar voor het grote publiek!

Even geduld aub…

Na de ontvangst krijgen we een tafel toegewezen. We ontvangen een paar jumpsokken (deze zijn verplicht en tegen betaling verkrijgbaar) en kunnen aangeven wat de kinderen graag als snack bij de frietjes willen. Nadat we nog even goed moeten luisteren naar de veiligheidsregels, mogen we dan eindelijk naar binnen voor een uurtje springplezier!

Zachte landing

Ben en zijn vriendjes en vriendinnetje (allemaal 8 jaar) kijken hun ogen uit! Het is zo groot! Waar moeten ze toch beginnen? Met 2.500 m2 heb je gewoon teveel keuze en alles is even gaaf. We gaan van de balspelen naar de horizontale en verticale trampolines, naar de schuimblokken en weer terug naar de trampolines. En dat een uur lang. Alles moet natuurlijk worden uitgeprobeerd en het testpanel is overal enthousiast over. Wel is er een favoriet, valt mij op, waar alle jonge testers deze middag blijven hangen: de schuimblokken. De een doet een salto vanaf het hoge blok, de ander probeert via de touwladder aan de bel te trekken en weer een ander probeert z’n vriendje van de balk te duwen. Allemaal met eenzelfde doel: een zachte landing in de schuimblokken.

Van springen krijg je honger

Het uur is veel te snel voorbij. Dit testpanel had nog wel 2 uur door kunnen springen, maar heeft inmiddels ook wel honger gekregen. Dat komt mooi uit, want ze krijgen nog een heerlijk bakje frietjes met een lekkere snack en een flesje drinken.

Krazy Kangaroo

Trek krijg je van al dat springen

Krazy Kangaroo, wil je ook een keer?

De minimumleeftijd voor Krazy Kangaroo is 8 jaar, maar er zijn speciale tijden voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Op woensdag van 13.00 – 15.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 – 11.00 uur. Meer informatie en tarieven vind je op de website. Je kunt ook reserveren op: Krazy Kangaroo.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.