Aanrader: Fotoshoot Lizet Beek (+winactie!)

Door

Door: Marijke Kenkhuis

Een tijdje geleden zag ik op Facebook onwijs leuke foto’s langs komen. Het waren foto’s van een vriendinnetjes-shoot van de dochter van een vriendin van mij. En als ik iets leuks langs zie komen op Facebook dan ga ik ook meteen even verder speuren natuurlijk.

De foto’s waren gemaakt door Lizet Beek Lifestyle Fotografie. Ik was benieuwd naar wat die Lizet Beek precies doet, wat voor foto’s ze nog meer maakt, hoe ze werkt, wat ze zelf leuk vindt aan haar vak. En na haar vervolgens ergens een keer persoonlijk ontmoet te hebben, heb ik direct een zakelijke shoot geboekt, en mijn vriend een shoot van ons viertjes cadeau gedaan.

Marijke Kenkhuis

Zakelijke shoot voor www.GoGerman.nl

Passie gevonden!

Lizet Beek is natuurlijk. En spontaan. En ze straalt uit dat ze doet wat ze het allerleukste vindt om te doen: mensen fotograferen! En precies dat is het ook wat je terugziet in haar werk. De foto’s zijn puur, eerlijk en door het natuurlijke licht dat ze gebruikt lekker fris. Ik houd ervan! Ze heeft passie voor haar vak en dat zie je terug in haar foto’s.

Lizet fotografeert bij voorkeur op locatie. Ze komt dus gewoon bij je thuis en maakt de coolste foto’s in je eigen achtertuin als de kinderen lekker aan het springen zijn op de trampoline (en jij er stiekem ook even op springt. Gewoon, omdat het kan 😉 ). Of ze schuift bij je aan de keukentafel aan, terwijl je kinderen lekker cakejes aan het bakken zijn. Of als de kinderen lekker in het klimrek in het speeltuintje in de straat hangen dan heeft Lizet de camera op ze gericht, zonder dat ze het zelf echt door hebben. Juist dan is iemand gewoon lekker zichzelf. En daar houdt Lizet dan weer van. Gewoon iedereen fotograferen zoals hij/zij is, want iedereen is mooi!

Lizet Beek

Fotocredits: www.lizetbeek.nl

Tja. En dan zit de shoot er in no time op. Binnen een paar dagen heb je de eerste foto’s al in je inbox zitten. Een teaser, want voor de overige foto’s moet je je nieuwsgierigheid nog even in bedwang houden. Moeilijk! Maar uiteindelijk ontvang je geheel in stijl binnen een paar weken een supercool knalroze *Lizet Beek*-USB-stickje in een nóg leuker doosje dat met de post bezorgd wordt. Een feestje om uit te pakken! Tja, en nu nog kiezen welke foto we gaan uitvergroten… Lastig…

Nog meer leuks!

Naast de zakelijke- en kindershoots doet Lizet nog veel meer leuks. Neem eens een kijkje op haar site of volg haar op Facebook.

Winactie (deze winactie is op 12 september 2014 gesloten)

En dat Lizet erg leuk is, dat blijkt wel weer. Want we mogen een mini-sessie  inclusief 5 fotobestanden (verloten (t.w.v. € 95,-). Hoe ontzettend gaaf! En iedereen maakt evenveel kans. Hoe je meedoet lees je hieronder.

Wat moet je doen?

   1. Laat hieronder in een comment weten waarom jij wilt winnen.
   2. Like Vettt op Facebook.
   3. Vink in het Rafflecopter programmaatje hieronder aan welke stappen je hebt doorlopen, want hiermee wordt één winnaar random geselecteerd. De winnaar wordt random Rafflecopter geselecteerd.

Houd je mail in de gaten want de winnaar krijgt z.s.m. na het sluiten van de winactie bericht via e-mail, reageer alsjeblieft binnen twee dagen anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen.

a Rafflecopter giveaway

 • De winnaar ontvangt 2 dagen na het sluiten van de winactie per e-mail bericht.
 • De prijs is tot 6 maanden -na bekendmaking van de prijswinnaar- geldig. Daarna komt hij te vervallen.
 • De fotosessie vindt plaats in Hengelo (ov), op een buitenlocatie.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
26 Comments
 • Manon
  september 8, 2014

  Tot mijn grote schaamte hebben wij helemaal geen écht leuke foto’s van mij, mijn vriend en mijn dochtertje samen. De schoot van Lizet winnen zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn!

  • Manon
   september 8, 2014

   Ik bedoel natuurlijk de shoot ipv de school van Lizet hahaha 🙂

 • Anne
  september 8, 2014

  Ik wil graag deze fotoshoot winnen omdat ik lizet beek erg goed vind fotograferen en ik dan zelf ook nog eens met haar op de foto sta( aangezien ik zelf vaak de foto’s maak 🙂

 • Maurice
  september 8, 2014

  Yes, tof! Ik doe mee 🙂

 • Anke
  september 8, 2014

  Heb veel folo lijstjes maar geen foto haha

 • Miranda Hong-Schuttevaar
  september 8, 2014

  Ik zou graag een shoot van Lizet winnen, omdat haar foto’s supermooi zijn! Zoonlief wordt 20 oktober 1 jaar en dat is een perfect moment voor een shoot… Zou graag een cake-smash shoot met hem doen! My boy loves cakes!

 • Gea Bouman
  september 8, 2014

  Ja dit zouden wij graag willen winnen!
  Nu met net onze 2e zoontje Mats is geboren (8wkn)
  Hebben we nog helemaal geen leuke familiefoto van ons viertjes 🙁
  En een ‘selfie’ foto van ons vieren is ook zo lastig te maken haha.
  Hoe leuk zal het zijn als Lizet ons op de foto zet,met mijn mooie mannen en wij een mooie blijvende herinnering hebben en dit in een mooi fotolijst kunnen ophangen?

 • Anneke
  september 8, 2014

  Dit lijkt me super gaaf om te winnen!! Wij hebben een dochtertje van ca. 2 maanden. Bij de newborn shoot zijn wel mooie foto’s van haar gelukt, maar toen we foto’s van ons drietjes gingen maken had Floor er geen zin meer in. Zou dus erg graag nog mooie foto’s van ons als (prille) gezinnetje willen hebben.

 • kelly
  september 8, 2014

  Jaaah ook ik doe mee. Ons zoontje is zijn met 9 dagen jong gefotografeerd door Lizet en wij willen nog zoooo graag ons drieën gefotografeerd hebben nu hij bijna 2 wordt:)

 • Jasmijn
  september 8, 2014

  Maar natuurlijk wil ik met mijn 3
  prachtige kindjes een fotoshoot winnen omdat het mij echt niet lukt om ze allemaal er leuk op te krijgen.

 • Susan
  september 8, 2014

  Wij gaan half november 3 maanden weg en we hebben geen leuke gezinsfoto om aan onze ouders/schoonouders te geven… Dat kunnen we ze natuurlijk niet aandoen 😉

 • Ellen
  september 8, 2014

  Omdat mijn dochter het erg mooi zou doen op de foto en we haar dan in het groot in onze woonkamer kunnen hangen! Leuk voor haar eerste verjaardag binnenkort 😉

 • Marjolein
  september 8, 2014

  Het is nog niet gelukt onze 4 jongens samen (4jr, 3jr, 1jr en 5 mnd oud) mooi op de foto te krijgen..
  Misschien dat het Lizet lukt??

 • Debbie
  september 8, 2014

  Omdat we het nog niet hebben, steeds uitstellen. Een mooie uitdaging voor lizet om die 2 kleine dametjes er ook het juiste moment spontaan en leuk met ons erbij ook nog op te krijgen ha ha …ik daag haar uit.

 • Anneke
  september 8, 2014

  Ons gezin de winnende shoot? Ja, VETT!!
  Wij willen graag meemaken hoe het gaat, als Lizet Beek Fotografie ons vastlegt op een haar zo eigen, originele, gevoelige plaat!

 • Nathalie
  september 8, 2014

  Jaaaa ik doe graag mee! Dit voor een mooie gezinsfoto van ons drietjes! ❤️

 • Janneke
  september 9, 2014

  Leuk! Over drie weken ben ik uitgerekend van ons tweede kindje. De oudste van twee was bij een zwangerschapsshoot alleen per toeval voor de camera te vinden. Een shoot op locatie biedt misschien de uitkomst om ze straks samen vast te leggen!

 • Kathelijn Palstra
  september 9, 2014

  Het lijkt me Vettt om te winnen zodat we mooie foto’s van onze kinderen hebben mét onze jongste dochter/zusje van 9 weken erbij!
  Geweldig om dit buiten op locatie te kunnen doen.

 • Rik
  september 9, 2014

  Omdat ik de eerste man ben die hier aangeeft erg graag een fotoshoot van zijn meiden te willen…en toegeeft dat de dame des huizes dit al vaak aan me vroeg maar ik blijkbaar niet romantisch genoeg ben om dit te regelen voor haar. Bij deze waag ik het erop

 • Elke
  september 9, 2014

  Omdat de foto’s die Lizet maakt, gewoon super gaaf zijn! In december 10 jaar samen met mijn vriend, hoe leuk zou het zijn om dat vast te leggen op mooie foto’s! 🙂

 • veer
  september 9, 2014

  Vettt leuk!

 • patrice
  september 9, 2014

  Zit al klaar met een smile 🙂 om de fotoshoot te winnen!!!

 • Brenda de Boer
  september 9, 2014

  Graag zou ik een foto sessie met mijn dochter Lisanne gaan doen.
  Ze is nu vijf jaar en hebben bewogen jaren achter de rug.
  Vooral mijn ouders zou ik willen verassen met een mooie verassende foto van ons beiden als dank omdat ze altijd klaar staan voor ons.
  En natuurlijk zo’n prachtig doek thuis aan de muur met een big smile:)

  Groetjesss Brenda

 • Mariola Geers
  september 9, 2014

  Wat een prachtige foto’s met een mooie gloed, de kleuren, prachtig! Dat zou ik ook wel willen voor onze zoon Arlin van bijna 14 mnd! X

 • vanessa
  september 9, 2014

  Omdat wij nog steeds, na een jaar, geen foto van ons gezin hebben nadat onze dochter is geboren…

 • Tamara Platenkamp
  september 10, 2014

  Ik wil graag deze shoot winnen, zodat ik mijn moeder hiermee kan verrassen! Ik weet dat mama dit heel graag wilt, en de manier van Lizet Beek is heel mooi kleurrijk op een mooie buitenlocatie! Helemaal perfect 🙂