Vlog: Over die brief…dat je beter je afval moet scheiden. Ook gehad?

Een tijd je geleden kreeg ik een brief van Twente Milieu. De strekking van de brief was een soort waarschuwing voor inwoners van Enschede. Ik zet de grijze otto te vaak aan straat én dat kost geld. Voor een grijze restafval container van 240 liter betaal je €6,90. De groene (GFT) en de blauwe (papier) zijn gratis. Een overzicht van de tarieven vind hier: Twente Milieu.

Afval scheiden terwijl je twee kinderen in de luiers hebt

Luiers horen thuis in de grijze restafval container (ik noem ‘hem’ Otto). Met twee kinderen in de luiers kan ik afval scheiden wat ik wil, maar die luiers worden er niet minder om. De grijze otto blijft dus vol. Ik ging op onderzoek uit…

Luierafval, zo doe je dat dus!

Ik ontdekte dat er speciale zakken zijn voor luierafval. Die zakken kun je gratis ophalen, bekijk hier mijn video en volg mij en Ollie tijdens onze ontdekkingstocht omtrent het luierafval. Hopelijk hebben jullie er ook wat aan!

Over Janneke

Meer blogs van Janneke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.