Maandoverzicht: Juni

En toen was het alweer juli, tijd voor een nieuwe maandoverzicht. Juni was gelukkig een stuk relaxter dan de maand mei. En we sloten hem in stijl af, met een prachtige bruiloft van vriendin Susan (tevens vormgever van de Vettt specials). En met de geboorte van een nieuwe lief klein meisje in de vriendengroep. Dat allemaal op de laatste dag van de maand juni.

De hereniging met de boyfriend

Mijn schatje vertrok op een avontuur, hij bracht 4 weken door in Sri Lanka. Die 4 weken voelde voor mij een beetje als een rollercoaster en wat waren we blij dat we hem op 2 juni weer in onze armen konden sluiten. Onze hereniging vierden we gelijk in vol ornaat tijdens Freshtival.

 

Make-over

Het leek me wel wat om een keer wat make-up tips te krijgen. Of er echt manieren zijn om die wallen wat te verdoezelen, welke kleuren wel en niet werken en wat ik nou eigenlijk echt nodig heb. Ik vond zoiets op de site van Studio Mint in Hengelo. Ik heb zowaar een hele avond doorgebracht waarbij Make-up de rode rood was. Ik schreef er een blog over.

Voor het eerste in onze sleurhut

Ik schreef al eerder over het avontuurtje dat ‘sleurhut’ heet. We hebben een caravan gekocht, plan was om die te pimpen. We zijn begonnen, maar in de 4 weken dat Maurice weg was kwam ik er geen stap verder mee. Toen hij terug was, was de caravan geschilderd maar daar is het bij gebleven. Project ‘sleurhut’ werd project ‘halfaf’. We zijn nog steeds niet veel verder, maar we hebben er inmiddels 2 keer geslapen, whoop! Zonder gordijntjes, deco, een vloer in de voortent en zonder camping ‘items’. Op naar wat beter weer en dan gaat dit project vast wat meer vaart krijgen!

Maandoverzicht

Video lancering

In mei ging ik een hele dag met Pippa op pad om mee te werken aan een video voor Visit Twente. Wat een toffe dag was het. De hele dag leuke dingen doen in Twente, wat een feestje! Voor iedereen was het in het begin nog wat onwennig, maar het ging steeds smoother. De hele video kijk je hier terug.

Huilen om de zwemles

Pippa zit al een tijdje op zwemles, dat ging eigenlijk heel goed. Ze was nooit heel erg fan van water, nooit gedacht dat ze er OOIT in zou zwemmen. Maar vanaf les 1 was ze dolenthousiast, tot vorige week. Huilen…! Ze wilde niet. Blijkbaar moest ze iets doen wat ze niet zo goed kon en toen was de lol er gelijk af. Gelukkig huppelde ze het Roessingh (daar hebben we de lessen) gewoon naar binnen en ging ze vandaag weer zonder tegenzin. OEF! Ik schreef trouwens een blogje over de eerste zwemles, die lees je zwemles.

Magazine naar de drukker!

Eind juni is 5e Vettt Special afgerond. Hij ligt inmiddels bij de drukker en ik verwacht ze dinsdag binnen te hebben. Hij is weer heel gaaf geworden. Woensdag worden ze gratis uitgedeeld tijdens de Vettt Stoepkrijtmiddag bij Stoet, een klein lanceringsfeestje dus! Voor meer info check je het Facebook event. Het magazine zal deze week ook online beschikbaar zijn. Vanaf eind van de week zal hij ook op de ander afhaallocaties te vinden zijn. Welke locaties dat worden maken we ook deze week bekend op Vettt.

Bruiloft en Baby

Een super afsluiter van deze maand met een bruiloft en een baby. Gelukkig niet van hetzelfde stel :-). Op naar een prachtige maand juli.

Hebben jullie allemaal een fijne maand gehad? Hope so!

Liefs,

Yvette

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.