Vettt maandoverzicht mei

Ik maak wel eens een afspraak met mijzelf, die ik dan niet na kan komen. Ken je dat? Vanuit de gedachten om jullie iedere maand een kijkje achter de Vettt schermen te kunnen geven, introduceerde ik het Vettt-maandoverzicht. Maand 1 lukt, maand 2 mislukte, en hier de gelukte poging voor maand 3. Het was een hele drukke maand, die ik grotendeels doorbracht als moeder alleen…lees je mee?

Champagne: recordaantal bezoekers

Jullie hebben in de maand mei massaal een bezoek gebracht aan Vettt. Een recordaantal bezoekers deze maand, geen idee of het jullie wat zegt maar meer dan 11.000 unieke bezoekers. WOW!

De tweede editie van het Vettt Bengelfestijn!

Op 5 mei vond de tweede editie van Het Vettt Bengelfestijn plaats, dit is zo leuk om te doen. Wat een feest is het om al die kindjes van het festijn te zien genieten. Het weer was okay, lang niet zo mooi als vorig jaar maar gelukkig bleef het droog. De opkomst weer een groot succes. En ook voor mij persoonlijk ging alles dit jaar een stuk soepeler qua organisatie, ik heb er ontzettend van genoten. Mede door de fijne hulp van lieve vrienden en vrijwilligers. Meer van dit, PLEASE! Stiekem droom ik ervan, meer Vettt evenementen. Hoe leuk zou dat zijn!

Feestjes met kinderen

 

4 weken alleen met de kinderen

Een paar dagen na het Vettt Bengelfestijn stapte de boyfriend op het vliegtuig. Hij vertrok op de eerste maandag na de meivakantie voor 4 weken naar Sri Lanka. Say what?! Jawel, dit zou ik kunnen…en ik heb het overleefd. Het viel over het algemeen best mee. Maar deze laatste week voelt net als één week te lang. Wat ben ik blij dat we hem gisteren op hebben gehaald en nu weer met zijn viertjes zijn. Heel veel respect voor moeders en vaders die er heel vaak (of misschien wel altijd) alleen voor staan.

 

Het nieuwe Vettt team

Op 15 mei stelde ik het nieuwe Vettt team aan jullie voor. Dat er uitbreiding zou komen kwam voor mij niet helemaal uit de lucht vallen, we hebben elkaar in april allemaal ontmoet bij Stoet. Hoe gaaf is het dat al deze dames aan Vettt mee willen werken? Ik ben er ontzettend blij mee! Benieuwd naar het voltallige 26-koppige team? Kijk dan even hier.

Team Vettt

Vettt werkt mee aan een videocampagne

Ik mocht een hele dag op pad met Roos en haar tweeling. Roos komt uit Amsterdam. Pippa en ik lieten haar en haar kinderen zien hoe leuk het is in Twente. Want ey, eerlijk? Ik raak hier niet uitgekeken! Dit alles onder begeleiding van een voltallige film crew, een tikkeltje awkward maar wel heel leuk! Het was een hele leuke lange dag, binnenkort zul je er op Vettt meer over lezen.

Vettt Maandoverzicht

Hele leuke samenwerkingen

Steeds meer bedrijven en collega-ondernemers weten Vettt te vinden. Erg leuk! Deze week had ik een paar hele leuke samenwerkingen. Een aantal Vettt bloggers mochten aanwezig zijn bij de eerste editie van Film Food Fest. Marije schreef hier een blog over. we werden door het Wilmink Theater uitgenodigd voor een voorstel die ontzettend gaaf bleek te zijn. Heleen schrijft hier nog een blog over. We deden verslag van Muziek in de Straten in de binnenstad van Enschede. Ik ging met de dames op bezoek bij Gerdie Schiphorst die hele mooie tekeningen maakt. Hieronder zie je haar aan het werk. Ik ga hier nog een blog over schrijven, als het aan de muur hangt!

De postbode kwam schoenen brengen voor Pippa en Coco waar ik voor Vettt over heb geschreven. De blog daarover lees je hier. Pippa en ik werkten mee aan een videocampagne en afgelopen dinsdag mocht ik weer meewerken aan een video. Allemaal met als doel om te laten zien hoe leuk Twente is!

Wat een maand…wat een maand!

Maandoverzicht mei

Gerdie aan het werk in haar atelier

 

Start van de Vettt Zomerspecial

Na het Vettt Bengelfestijn zijn we ook gelijk gestart met de Vettt Zomerspecial. Hij gaat weer heel leuk worden, boordevol zomerse inspiratie. Er wordt op dit moment hard getypt, gebeld en gebrainstormd. Gelukkig kennen steeds meer bedrijven Vettt en zijn ze steeds vaker enthousiast over een samenwerking. En die bedrijven hebben we ook wel nodig om de superleuke specials te kunnen maken. Bij samenwerkingen kijken we natuurlijk of het interessant is voor jullie als lezer en of het past bij wat Vettt uit wil stralen.

Op naar juni!

Het was een hele leuke, drukke en wat gekke maand. Vooral het alleen zijn met de kinderen was een compleet nieuwe ervaring. Ik besefte me dat het écht heel fijn is om niet teveel te plannen, zodat ik zo min mogelijk stress hoef te ervaren :-). Ik plan mezelf altijd aardig vol, eens proberen of ik dit vast kan houden.

Waar ik normaal gesproken het aanrecht nog wel eens vol laat staan, probeerde ik nu alles weg te werken zodat ik niet in een chaos terecht zou komen. Dat lukt redelijk en dat bevalt tot nu toe goed. Ik zorgde ervoor dat ik genoeg chocolade en wijn in huis had. Luiers en melk vergat ik nog wel eens :-). Gelukkig heb ik buren die me niet uitlachen. Alles wat ik voor Vettt deed probeerde ik in de avond te plannen. I survived…én hij gelukkig ook! Op naar een hele mooie volgende maand!

Liefs,
Yvette

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.