Mijn allereerste maandoverzicht!

Door zondag, april 2, 2017 0 , Permalink 0

Een paar weken geleden schreef ik een blog met nieuwe plannen die ik heb voor Vettt. En nu met ik een beetje lachen. Een van de plannen is dat ik stop met de weekendtips, dat het weektips worden. Eerlijk? Dat is mij 1 keer gelukt. Een ander plan is dat ik iedere maand een maandoverzicht maak van de maand ervoor. En nu, op 2 april schrijf ik mijn eerste maandoverzicht. Het is lastig, ik moet gewoon echt goed nadenken wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan. Best mindful eigenlijk, even stilstaan bij de maand die geweest is. Lees je mee? 


Blogweekend

De maand begon goed; ik had een heel weekend voor mijzelf én om aan Vettt te werken. Samen met drie collega-bloggers sloten we onszelf op in een prachtig huisje op Erve Kleilutte in Enter. Lekker dichtbij huis, met fijn gezelschap en zonder afleiding om je heen. Voor herhaling vatbaar! Ik schreef er een blog over, die lees je hier terug.


Wiebeltand

Yes, wiebeltand nummer 1 kondigde zich in februari aan. Ik vind het maar niks zo’n bungelend tandje. Toen ik in Enter zat kreeg ik een foto van een tandloze dochter, kleine Coco had de wiebeltand van Pippa -per ongeluk- een handje geholpen.

Maandoverzicht


Team-uitbreiding

In de blog die ik schreef over mijn Vettt plannen, vertelde ik dat ik heel graag het team uit wil breiden. Zodat we nog meer ouders in Twente kunnen inspireren. De reacties waren overweldigend, ik vind het zo bijzonder om te lezen dat zoveel mensen enthousiast zijn over het platform en hier op hun eigen manier hun bijdrage aan willen leveren, WOW! Binnenkort lezen jullie hier meer over en hoop ik de nieuwe leden van het Vettt team aan jullie voor te kunnen stellen.

Fotoshoot met Lizet Beek

Toen ik met het magazine begon had ik eigenlijk nooit nagedacht over cover-beeld:-). Voor de eerste twee edities hebben we beeld van Stephanie de Wolf en bestaand beeld van Lizet Beek gebruikt. Maar voor de Winterspecial begon het idee op te borrelen voor een covershoot. En nu wil ik eigenlijk niet meer anders. Lizet Beek heeft de foto’s gemaakt voor de covershoots, Pico Mode Kids heeft de kleding verzorgd en vriendin Anouk heeft beide keren de styling gedaan. Supergaaf en gelukkig dachten de modellen er ook zo over :-).  Hoe leuk om zo ook weer met allemaal Twentse ondernemers en een vriendin en haar kinderen samen te kunnen werken :-)

Vettt Lentespecial

De vierde editie van het Vettt magazine: De Vettt Lentespecial

Vorige week kwam de vierde editie van de Vettt magazines uit: De Vettt Lentespecial. Hij ligt op heel veel verschillende plekken in Twente en is online te bekijken via deze link: Vettt Lentespecial. Een overzicht van de locaties waar je de Vettt Lentespecial kunt vinden vind je in deze blog die ik schreef over de making of. De eerste editie bracht ik langs bij Maaike van Bim Bam Buisje.

Vettt Lentespecial

 

Eerste editie van Bloggerscafe Oost

Samen met Maryke (ook Vettt blogger) organiseerden we deze maand de eerste workshop vanuit Bloggerscafé Oost. Bloggerscafé Oost hebben we bedacht voor bloggers uit Oost-Nederland, het idee is dat wij vanuit dit platform workshops gaan organiseren. Enerzijds om ervoor te zorgen dat bloggers leuke nieuwe informatie en skills kunnen krijgen, anderzijds om ervoor te zorgen dat er een netwerk ontstaat voor bloggers uit Oost-Nederland. Wij vinden het zelf heel leuk om contact te hebben met andere bloggers. De eerste workshop ging over Foodstyling en fotografie en werd gegeven door Danielle van Food Love and Happiness bij de ETN Saladebar. En het was helemaal te gek: op naar de volgende! Iris van Ikbenirisniet.nl schreef een blog over de workshop.

 

Lancering van het Vettt Bengelfestijn op 5 mei 

Deze maand kwam het Vettt Bengelfestijn online te staan en het wordt weer superleuk! Net als vorig jaar organiseer ik samen met Absolutely Fresh het Vettt Bengelfestijn als onderdeel van Bevrijdingsdag Enschede op de Universiteit Twente. Ik mag het hele kindergedeelte verzorgen, ontzettend gaaf! Alle activiteiten voor de kinderen zijn op die dag gratis, er kan geknutseld worden, er zijn springkussens, er zijn dansworkshops, je kunt er hutten bouwen, geschminkt worden, op de foto in de fotobooth en nog veel meer. Ik ben bezig met hele gave samenwerkingen, waarover ik binnenkort meer kan vertellen. Zo leuk! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan even aan voor het Facebook event. Ken je het nog niet? Check de video hieronder, kun je alvast bekijken hoe gaaf het was!


To vlog or not to vlog?

Dat hield mij al een tijdje bezig. Ik wilde wel wat met Video, maar was er nog niet uit wat dat precies moest gaan worden. Tijdens het blogweekend hakte ik de knoop door. Fuck it. We doen het gewoon. Iedere maand een video op Vettt van een mooie hotspot. De eerste video’s vind je hier in Vettt’s Youtube-kanaal.


Op bezoek bij een boekhouder

Ik voelde me wel even een girlboss toen ik op bezoek ging bij een boekhouder. Dat werd ook wel tijd, want als het om mijn administratie gaat heb ik heel veel vragen. Helaas had ik geen oppas, dus Coco mocht mee op deze excursie. Dat was niet het beste idee van de dag. Ik deed hard mijn best om mijn aandacht erbij te houden. Coco drukte ik een stukje ontbijtkoek in haar hand, meestal werkt dat. Zij én eten zijn een match made in heaven. Vanaf mijn ooghoek zak ik dat Coco haar ontbijtkoekje steeds op de grond verspreide. Jeetje wat was de vloer besmeerd. Uiteraard hielp ik netjes met opruimen. Al met al was het een goed gesprek, op naar een volgende afspraak zonder kind(eren)!

 


Ik sloot de maand in stijl af met een kater

Ik sloot de maand in stijl af bij VRIJ! Wat een fijn feestje is dat. Dit was de tweede editie en deze Vrijmibo wordt iedere keer op een andere ‘bijzonder’ locatie gevierd. Afgelopen vrijdag ging het dak eraf in het oude ABN pand. Het begint om 16.00 en eindigt om 23.00, dat zijn nog eens tijden :-). Ik hou ervan. Op naar de volgende! Klinkt dit je als muziek in de oren? Volg VRIJ! dan even op Facebook.

VRIJ_zonder suus
Tot zover mijn maand in woord én beeld. Best veel gedaan als ik het zo teruglees. Ik heb ook Vettt zin in april, we hebben gisteren onze caravan van stal gehaald en hij staat nu op een vaste plek op een camping in de buurt. Op naar een compleet nieuwe ervaring

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.