1o Mei Moederdag

De leukste Coronaproof tips voor Moederdag

Op 10 mei is het moederdag. Ook dat zal dit jaar wat anders zijn. Maar no excuses, er is nog steeds heel veel leuks te regelen. We hebben weer een mooi overzicht voor je gemaakt! Wil je dit overzicht ‘per ongeluk’ doorsturen naar iemand? App hem/haar deze link dan even:
https://vettt.nl/moederdag-in-twente/

Moederdag Theeleut van Landgoed Kaamps

Afhalen bij Landgoed Kaamps, Deurningen

Vanaf 39,95 Euro per box

}Afhalen vanaf de Drive By tussen 10.00 en 11.00 uur of tussen 11.00 en 12.00 uur.op 10 mei.

Landgoed Kaamps in Deurningen komt op moederdag met een Twentse High Tea voor 2, 4, of 6 personen. Extra leuk; je kunt hem aanvullen met de Kids Theeleut, perfect voor kinderen tot 12 jaar! Afhalen kan op zondag 10 mei via de Drive-By van Kaamps.

THEETUINTAS of Take-away picknick VAN DE PRACHTIGE HOTSPOT DE OALE ZESSPRONG USSELO

Afhalen bij de Oale Zessprong,  Boekelosestraat 155, Enschede

15 Euro per Theetuintas, 12,50 Euro per Picknicktas en 7.50 per Kids Picknicktas.

}Afhalen via de Drive-By van de Oale Zessprong op vrijdag 8 mei, zaterdag 9 mei of zondag 10 mei tussen 10.30 en 12.30 uur.

Juist nú kunnen alle moeders wel wat positiviTEA gebruiken! Met de theetuintas van Theetuin De Oale Zessprong verras je moeder met huisgemaakte lekkernijen, verschillende theesmaakjes en nog veel meer. Dat wordt genieten thuis! Wacht niet te lang met bestellen, want op=op. Kosten: 15 Euro. De Theetuintas kan afgehaald worden. Met het hele gezin picknicken? Reserveer dan de picknicktas!

MAAK EEN DRIVE THROUGH RALLY MET JE GEZIN DOOR TWENTE!

Diepenheim

Vanaf 95 Euro voor 2 personen. 4 personen kost 110 Euro.

}Alle dagen mogelijk, op reservering.

Ik hou van ervaringen als cadeau: samen iets ondernemen. Met de Drive Through Rally ga je met je eigen auto touren zo ontdek je prachtige plekjes in ons eigen Twente. Onderweg geniet je van vers bereide producten uit de omgeving, zo steun je de lokale ondernemers ook nog eens! De tour duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van hoe snel je de weg weet te vinden en hoeveel tijd je onderweg neemt om van Twente te genieten.

Unieke ervaring met moeder: slaap samen in een tipi!

In je eigen tuin, initiatief van Backyardcamping-Festipi, Hengelo

Vanaf 25 Euro

}Op reservering

Ik zie al dat ik van ervaringen hou, als jouw kinderen het tof vinden om met moeders in een tipi te slapen dan is dit misschien wel heel cool! De fantastische tipi’s van Festipi worden nu niet op festivals gebruikt. Dit bedrijf uit Hengelo verhuurt ze daarom aan particulieren.

MOEDERDAG ONTBIJT, HIGH TEA OF ZOETIGHEDEN VAN DE BRANDERIE

De Branderie, Hendrik Jan van Heekplein 35, Enschede

Vanaf 7,50 Euro

}Ophalen/bezorgen zie website: De Branderie

Bestel bij De Branderie heerlijke minitaartjes, een box met zoetigheden, een high-tea of heerlijke ontbijtjes. Bereid met heel veel liefde én heerlijke verse ingrediënten. Alles kan afgehaald of bezorgd worden (zolang de voorraad strekt). Er zijn zelfs gluten- en suikervrije opties! Vanaf 7,50 Euro. 

Geef een fotoshoot cadeau!

Locatie in overleg

159 Euro

}In overleg

Een fotosessie van je gezin of alleen je kinderen. Met de moederdag actie van Lizet Beek koop je deze voor 159 Euro i.p.v 249 Euro. Van 249 euro, voor 159 euro incl. alle foto’s uit de shoot (minimaal 20 stuks). Je krijgt een mooie cadeaubon die je met moederdag kan geven. Er zijn 10 cadeaubonnen beschikbaar voor deze actie, dus wees er snel bij!

Voetenverwenpakket van Ayuda in oldenzaal

Massagepraktijk Ayuda, Oldenzaal

40 Euro

}Pakketje is af te halen op afspraak, de massage wordt (als het weer mag) ingepland.

Geef iemand dit fijne verwenpakketje cadeau. Met een heerlijke voetenmassage, een voetenmasker én een voetenbalsem. Wie wordt daar nou niet blij van! Massagepraktijk Ayuda vind je in Oldenzaal. Het pakket kan in overleg opgehaald of bezorgd worden. Te reserveren per mail of app. Voor contactgegevens klik je hieronder.

Maak samen een hartjes lunch

Thuis

Afhankelijk van wat je allemaal koopt:-)

}Wanneer je wilt!

Marsha maakt met haar kinderen zelf een lunch, alles in de vorm van hartjes. Hoe leuk ziet dat er uit? Hoe ze het maakt en wat je allemaal nodig hebt lees je in haar blog.