Even voorstellen: de nieuwe VETTT gezichten!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik deze oproep plaatste, Vettt was op zoek naar nieuwe Twentse bloggers. Er kwamen ontzettend veel reacties binnen van enthousiaste en potentiële bloggers en alweer 3 weken geleden, op een maandagavond kwamen we allemaal samen om kennis te maken. En nu is het tijd om deze toppers aan jullie voor te stellen, zij zullen je de komende tijd voorzien van nog meer Twentse inspiratie! In deze blog stellen ze zich aan je voor!

 

Michelle Lohuis (Haaksbergen)

Hoi allemaal, mijn naam is Michelle Lohuis. Ik ben geboren in oktober 1988 te Enschede. Mijn gehele jeugd heb ik doorgebracht in het pittoreske Boekelo en inmiddels woon ik al een aantal jaren in Haaksbergen met manlief Guido en twee kinderen, Coco (augustus 2014) en Sonny (augustus 2017). Zo leuk een meisje en een jongen. Dolverliefd, op ze! Ik ben hoofdconductrice bij de NS, waar ik 3 dagen per week werk. Mijn man werkt fulltime als chef-kok bij Ribhouse Texas te Boekelo. Lekkere spare ribs!! Daarnaast heb ik een eigen bedrijf. Ik ben namelijk het gezicht achter ‘By Mich’. Michelle Lohuis fotografie is vooral gericht op familiefotografie door middel van lifestyleshoots. Lekker ongedwongen en niet geposeerd. Ik ben zeer creatief, hou van reizen en uitstapjes met mijn gezin, heb een grote dosis humor, ben altijd positief ingesteld en geniet volop van het leven. Mijn blogs zullen vooral gaan over het leven als (hardwerkende) mama, het reizen en de vele leuke dingen die ik met mijn gezin doe.

Meer over mij weten? Bekijk mijn Instagram profiel op: of check mijn bedrijfspagina op Facebook. Ook heb ik sinds kort een eigen YouTube kanaal, waarin ik af en toe wat leuke familievlogs deel. Dat vind ik zo tof om te doen. Normaal schiet ik altijd onze eigen familiefoto’s en films, dus het is ontzettend leuk zelf ook op beeld te komen.

 

Emily (Haaksbergen)

Ik ben Emily (28 jaar) en heb een levendig jongensgezin. Ik ben zwaar in de minderheid (zelfs labrador Luca is een mannetje) maar dat maken de jongens Thiago (´13) en Álvaro (´16) dubbel en dwars goed. Ik ben getrouwd met Ivan en we gaan komen ook buiten de grenzen van Twente en Nederland (Andalusië is favoriet).

Ik houd van mediterraans koken, o.a. soulmuziek, concerten en Netflixen (vooral tijdens de winterdip). Daarnaast schrijf ik een eigen boek. Op mijn blog kun je lezen over mijn leven met mijn vrienden, familie en koters: Emily Schrijft.

 

Hellen Huisstede (Goor)

Ik ben Hellen en woon samen met mijn vriend Thijs en zoontjes Siem (4) en Mees (bijna 2) aan de rand van Goor. Ik werk als adviseur marketing en communicatie bij een bank in Almelo.

Ik heb veel geblogd tijdens reizen in het buitenland. Het bloggen zelf vond ik zo leuk dat ik het nu weer op ga pakken, maar dan voor Vettt. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met het maken van foto’s, plannen van vakanties, tennissen, zingen en ik ben enigszins verslaafd aan alles wat te maken heeft met leuke items voor in huis en voor de kinderen. Maar het allerleukste; veel lachen met en om mijn boys. En dat kan gelukkig ook gewoon thuis in de woonkamer!

 

Danielle Kok (Losser)

Mijn naam is Daniëlle Kok en ik woon in Losser. Ik ben moeder van 2 zoontjes; Bram (’15) en Floris (’18). Ik woon samen met Stefan en we hebben ook 2 hondjes.

Naast mijn werk als leerkracht in het speciaal onderwijs ben ik graag creatief bezig en ik hou van kleur, stippen, jurken en rokken. Ik heb een passie voor handwerk en maak creaties onder de naam (studio) HappyMess. Ik ben graag bezig in de tuin en met het stylen van mijn huis. In de zomer trek ik er graag op uit met Happy, mijn gepimpte caravan.

 

Rianne Driessen-Geerlings (Hengelo)

Mijn naam is Rianne Driessen-Geerlings, ik ben gek op reizen, kort of lang, dichtbij of ver weg. Ik vind het al leuk om in de auto, de bus of in de trein te zitten, zolang ik maar onderweg ben. Ben getrouwd met Jeroen en wij zijn ouders van twee kinderen, Quinten (2013) en Isabel (2015) en nummer 3 is onderweg (2019).

Waar ik blij van word: wandelen, fietsen, geschiedenis, lekker eten, kletsen, een opgeruimd huis en vooral van chocola.

Nienke Oesterholt (Hengelo)

Hoi, mijn naam is Nienke. Ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woon al jaren in Hengelo. Het liefst ga ik elk weekend ‘leuke dingen doen’ samen met mijn vriend en onze zoon Tijn (2011). Ons motto: making memories.

Naast mijn baan, vrijwilligerswerk en het schrijven van blogs en (kinder)gedichten, heb ik nog 101 andere hobby’s en ideeën. Ik deel graag DIY’s, blijmakers en mijn favoriete uitjes. Ik heb super veel zin om als blogger voor Vettt aan de slag te gaan. Wie weet kom je mij en mijn geliefde gele instax camera nog wel ergens tegen.

 

Nicole Wolbert (Hengelo)

Ik ben Nicole en woon aan de rand van het centrum in Hengelo samen met mijn vriend Jordy, dochter Vajèn (2013) en zoon Mason (2016). Vroeger op vakantie met mijn ouders maakte ik al graag de vakantiekiekjes. Toen mijn dochter werd geboren liep dit fotograferen uit de hand en heb ik inmiddels mijn eigen fotografiebedrijf onder de naam, Made by Nici. Naast het fotograferen werk ik in de zorg bij de JP van den Bent en daar begeleid ik mensen bij het individueel wonen.

 

Marscha Dijkstra (Hengelo)

Ik ben Marscha Dijkstra en vanaf nu mag ik gaan bloggen voor Vettt. Daar heb ik super veel zin in! Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 2 dochters, Isolde en Caitlyn. We vinden het leuk om samen op stap te gaan en ons te laten verrassen waar we uitkomen. Ook ben ik regelmatig met mijn dochters aan het bakken en knutselen. Dit wil ik dan ook graag via de blogs met jullie delen. Naast dat ik voor Vettt ga bloggen, blog ik ook op mijn eigen blog: Me Inspiring Myself.

 

Marisa Heutink (Ambt-Delden)

Ik ben Marisa en woon met vriend en dochtertje Estée (november 2017) op het Twentse platteland in een oude boerderij die we omtoverden tot onze eigen Villa Kakelbont, inclusief een erf vol dieren. Met veel plezier werk ik in de media en de psychologie maar het meest geniet ik van ons knusse buitenleven vol tuinfeesten, lange wandelingen, kampvuren, boomhutten bouwen en sterren kijken. Met mijn grote liefdes benut ik elke vakantie om de wereld te verkennen in onze gepimpte reispaleis op wielen. En omdat die wereld zo mooi is probeer ik duurzaamheid en comfort te combineren in een zo groen mogelijk leven.

 

Sharon Wessels (Oldenzaal)

Ik ben Sharon. Samen met met Dirk,  onze meisjes June (’09) en Fiene(’11) en sinds een half jaar onze labradoodle Charlie wonen we in Oldenzaal.  Na 22 jaar heb ik mijn bedrijf (kapperszaak) verkocht en in 2018 zijn we in ons droomhuis getrokken Sindsdien ben ik aan het vertragen en aan het genieten van de kids. Al van jongs af aan hou’ ik van schrijven en ga hier nu eindelijk iets mee doen, ik heb er heel veel zin in!

 

Famke (Oldenzaal)

Hoi! Ik ben Famke, 40 jaar (oei). Samen met mijn man Christian ben ik de trotse ouder van zoontjes Pieter Bas (’10) en Jurre (’13) en van dochtertje Guusje (’15). We wonen in Oldenzaal en zijn veel buiten te vinden, ik geniet enorm van het Kalheupinkpark in onze ‘voortuin’.

Ik hou van positiviteit en genieten van kleine dingen, creativiteit, lezen, musea (álle musea!), samen zijn met het gezin, maar op zijn tijd ook genieten van rust. Onze drie kinderen zijn zeer verschillend en dat vind ik prachtig om te zien!

 

Loes Hofstede (Almelo)

Ik ben Loes, 36 jaar en woonachtig te Almelo, waar altijd wat te doen is. Daar woon ik samen met mijn man Ton, onze dochter Lize (’13) en onze zoon Pepijn (’15). In mijn spaarzame vrije tijd ontdek ik graag leuke plekken in Twente met mijn gezin. Mijn camera gaat altijd mee op pad en ik probeer zoveel mogelijk leuks vast te leggen. Daarnaast ben ik graag creatief bezig: naaien, breien, haken, ik doe het allemaal als ik er de tijd voor heb. Voor VETTT deel ik graag het leven in Almelo met je.

 

Marjolein Wolters (Almelo)

Geboren in Stadskanaal maar opgegroeid in Almelo. Ik woon met mijn gezin, Joris (2007), Sanne (2011) en man Guus aan de rand van Almelo.

Ik doe en ontdek veel leuke dingen en ben altijd op zoek naar uitstapjes. Naast mijn baan als intern begeleider op een basisschool ben ik druk bezig met diverse creatieve zaken; van knutselen, koken tot het bezoeken van diverse workshops. Je zult veel blogs van mij lezen dat ik op ‘stap’ ben, stilzitten dat kan ik niet :-).

 

Karen Krukkert (Almelo)

Geboren en getogen en nog steeds woonachtig in Almelo, samen met mijn vriend Roy en dochter Lore (2015).

Ik werk als contentmanager bijschoonmaakbedrijf Asito, maar thuis maak ik minder graag schoon. Liever maak ik tijd vrij voor mijn gezin, vrienden en familie. Ik ben dol op shoppen, series kijken, kletsen, bloemen en zon.  Af en toe sleur ik mijzelf naar een lesje bodypump of ga ik lekker wandelen in het bos.

Milou Titulaer (Enschede)

Ik ben Milou en samen met mijn vriend Tjal heb ik een zoon Kick (2016). Tjal heeft nog een dochter uit een eerdere relatie, Robine (2013). We wonen in Enschede en verhuizen in 2019 naar onze nieuwbouwwoning. In het dagelijks leven werk ik als adviseur werk bij het UWV.

Daarnaast hou ik me graag bezig met het stylen en veranderen van ons interieur en ik ben best een beetje verslaafd aan het shoppen van kleding voor de kids. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en kan me dus ook verheugen op het maken van traktaties en het zelf bakken van taarten voor verjaardagen. Ik word blij van een mooie bos bloemen, zonnestralen, een uurtje sporten in de buitenlucht en leuke dingen ondernemen met de liefste mensen om mij heen!

Linda Mei Wesseling (Enschede)

Hi! Ik ben Linda Mei en 39 jaar. Ik ben getrouwd met Harmen en heb een dochter Jasmijn (2009) en twee jongens Bram en Lars (2012). We wonen in de wijk Roombeek in Enschede en vinden het heerlijk om van alles in de buurt te hebben. Dichtbij het centrum, maar ook zo in een park, bos, museum of bioscoop.

Wij gaan er met het gezin graag op uit, maar genieten ook van een pyjamadag met de hele dag alleen maar spelletjes. Ik ben graag creatief bezig, houd enorm van koken en bakken, ook al is dat niet al te goed voor de lijn en gun ik mezelf er niet altijd meer de tijd voor. Naast deze hobby’s heb ik een eigen bedrijf in tekstschrijven, contentcreatie en social media beheer; Linda & Co.ntent. Met mijn kennis van content marketing zal ik bij Vettt achter de schermen mijn bijdrage gaan leveren en daar heb ik enorm veel zin in!

Marieke (Enschede)

Ik ben Marieke, ik ben 33 jaar en samen met mijn vriend en onze twee kinderen woon ik in een heerlijk huis in Enschede. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik ernstige bekkeninstabiliteit opgelopen en na de tweede zwangerschap is dit verergergd. We hebben moeilijke jaren achter de rug, maar nu ik mijn situatie beter heb leren accepteren is het tijd om mijn leven weer vorm te gaan geven.

In mijn scootmobiel rol ik samen met mijn gezin nieuwe avonturen tegemoet, uiteraard binnen de grenzen van mijn mogelijkheden. We hebben er zin in!

 

Diane Kokkeler (Denekamp)

Samen met mijn man Ferry en zoon Kyan woon ik in ‘n doarp (Denekamp). We genieten als gezin van wandelen, musea bezoek, spelletjes en schilderen.

Ik heb een eigen onderneming DIKOcoaching. Daar werk ik als kindercoach en kindertolk®.  Ik begeleid hier kinderen en opvoeders in Twente bij allerlei problemen zodat zij als gezin samen weer de gewenste situatie kunnen bereiken. Ik vind het mooi om de ander echt te ontmoeten, verhalen met elkaar te delen en elkaar te inspireren. Mijn man en ik vinden aandacht, liefde en grenzen belangrijk in de opvoeding. Toch kunnen wij elkaar ook weleens achter het behang plakken, maar dat herkennen jullie vast wel!

 

Ellen Kock (Albergen)

Ik ben Ellen en woon Albergen. Moeder van 3 kinderen (Fynn 4 en tweeling Morres en Noor 3) en vriendin van Bastian. We houden er van op met het gezin op pad te gaan en nieuwe activiteiten te ondernemen. We houden ook van reizen. We hebben net een vouwwagen gekocht om Nederland te ontdekken en in de zomervakantie gaan we het mooie weer op zoeken in ( onze favoriete landen) Oostenrijk en Italië. Verder laten we ons altijd inspireren door uitlopende activiteiten. Van vissen aan een beekje of naar de watermolen tot een binnenspeeltuin of een zwembad.

 

Maaike Zandjans (Diepenheim)

Ik ben Maaike, woon aan de rand van Diepenheim met Jan Bart en onze dochters Eva (“15) en Mijs (“18) en onze katten Rakker en Skip. Hou erg van nieuwe plekken ontdekken, vakantie, zon en buiten zijn, luie ochtendjes, kletsen, op zoek naar koopjes en afspreken met vrienden. Wij zijn niet zo heel goed in het thuis blijven in de weekenden en zoeken vaak wel iets leuks om te doen met de meiden. Foto’s klik ik aardig wat weg met mijn telefoon. Ik hou er van om vast te leggen en momenten te kunnen bewaren. Super leuk om nu te mogen schrijven over alle fijne plekken voor kinderen die ik ontdek!


Rosanne Woudstra (Borne)

Ik ben Rosanne en woon samen met mijn man Kay en zoontje Flynn (2015) in Borne. Ik ben op dit moment zwanger en ons tweede kindje wordt eind juli verwacht. Ik heb er heel veel zin in om voor Vettt te gaan bloggen, daarnaast blog ik ook al heel wat jaren op mijn eigen persoonlijke blog; LifebyRosie.  Waar ik je meeneem in bewust leven en het genieten van alle kleine en grote dingen. In het dagelijks leven werk ik als coach, iets waar ik heel veel plezier en voldoening uit haal.

Vettt Team 2019

Samen met al deze nieuwe Twentse bloggers gaan we met het hele Vettt Team dit jaar ons best doen om je weer zoveel mogelijk inspiratie te geven. We hebben er zin in! Benieuwd wie er allemaal deel uitmaken van het team? Hier zie je al deze leukerds bij elkaar.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.