OMG, op persreis naar Portugal!

Door woensdag, oktober 11, 2017 0 , , Permalink 0

Dit jaar had ik mijzelf bedacht dat het zo fijn zou zijn om een paar dagen ‘alleen’ naar Portugal te gaan. Even uit de dagelijkse drukte en dan een paar dagen wanderen in Lissabon. Niet met een specifiek doel, gewoon alles op me af laten komen en genieten van het avontuur om alleen op pad te zijn. Maar dit idee was al snel weer weggevaagd, ik ging weer verder met mijn dagelijkse dingen en het idee raakte op de achtergrond. En toen werd ik uitgenodigd voor een persreis naar… PORTUGAL!!

Cadeautje!

Ineens kwam Portugal heel dichtbij. Martinhal Family Hotels & Resorts wil heel graag aan een aantal bloggers laten zien hoe mooi Portugal is en hoe fijn en relaxed het kan zijn om bij hen je vakantie te vieren. Of ik daar voor Vettt bij wil zijn? Say what?! Dat zijn toch wel de krenten uit de pap. Het was allemaal erg last minute, maar gelukkig kon ik vrij krijgen op mijn werk, is het magazine net klaar en naar de drukker en zou ik net op tijd thuis zijn voor de 6e verjaardag van Pippa.

Vorige week zei ik ja én op dit moment zit ik in de trein naar Schiphol. Een tikkeltje gespannen, want ik ga natuurlijk niet iedere week alleen op pad…

Martinhal, relaxed op vakantie met kinderen

Martinhal Family Hotels & Resorts is een kleinschalige hotelketen in Portugal met een uniek familieconcept. De vier hotels in Portugal zijn ontworpen in samenwerking met families. Bij Martinhal staat puur genieten (tijdens je familievakantie) hoog in het vaandel: van menukaart vol gezonde pure gerechten tot de beautyproducten in de hotelkamer en in de Spa (!). Speciaal voor families met kinderen zijn er ‘nannies’ die op de kleintjes passen, terwijl jij als ouder even tot rust komt tijdens een wellness behandeling, een potje golf of een yogales op het strand.

Het reisschema

Ik bevind me straks vier dagen in prachtig Portugal met temperaturen die oplopen tot 30 graden Celcius. Om een goed beeld te krijgen van hoe family proof Martinhal is, moet er natuurlijk wel wat gedaan worden.

Begin deze week kreeg ik het reisschema toegestuurd. De eerste twee dagen verblijven we aan de kust in het resort van Martinhal in Cascais. Vervolgens gaan we het nieuwe resort in Lissabon ervaren: Martinhal Lisbon Chiado. Voor mij is dit een hele nieuwe ervaring van vakantie vieren op een voor mij nieuwe bestemming… Ik heb er zin in! Benieuwd naar wat de komende vier dagen gaan brengen en uiteraard hou ik jullie op de hoogte. Via Instastories kun je mij de komende dagen volgen.

Wil je dat ik iets specifieks voor je uitzoek? Laat het mij weten, dan ga ik mijn best voor je doen. Aan het eerste verzoek om de Spa uit te testen heb ik al gehoor gegeven :-).

Jullie zullen begrijpen dat ik er ontzettend veel zin in heb. Ik ben superdankbaar dat Martinhal Vettt heeft uitnodigd. Let’s do this!

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.