Ouders met een leven?! Door Manon

Door

Book review: dit is het boek voor ouders met een leven

Al verschillende keren vertelde vriendin Laura over de Facebook pagina van Me-to-We, een online magazine voor ouders geschreven door 2 dames. Laura moest hier altijd smakelijk om lachen. Nadat ze het hier voor de tigste keer over had ging ik overstag en begon ook ik deze dames te volgen op Facebook. Ik had absoluut eerder moeten luisteren naar Laura, de meeste artikelen die verschijnen van deze meiden vind ik fantastisch, vooral omdat ze zo heerlijk herkenbaar zijn.

Toen ik een tijdje geleden hoorde dat ze een boek hadden uitgebracht was ik gelijk nieuwsgierig! (Superfan Laura had ‘m natuurlijk direct al in huis.)

Hilarische herkenbaarheid

Het boek voor ouders met een leven is heb ik binnen enkele dagen uitgelezen. Ik vond het absoluut Hilarisch! Regelmatig trof ik mezelf grinnikend op de bank en stuurde ik foto’s door van stukjes tekst naar vriendinnen. Het boek staat vol leuke korte verhalen over zwanger zijn, ouderschap en het leven met kinderen. Een absolute aanrader voor iedere ouder die niet alleen maar op een roze wolk zweeft, maar die ook zelf een leven heeft waarin het niet altijd over luiers, flesjes, fruithapjes en speeltuinen hoeft te gaan.

review dit is het boek voor ouders met een leven

Soms een tikkeltje grof 🙂

Voor ouders die de leukste en liefste kinderen van de wereld hebben, maar ook durven toe te geven dat ze deze engeltjes zo nu en dan graag achter het behang zouden plakken. (En dan het liefst zelf een terrasje zouden willen pakken!)

De korte verhalen lezen lekker weg, de sceptische ondertoon van de schrijfsters vind ik erg grappig. Het is een top geheel in combinatie met de oprechte foto’s die in het boek staan. Naast grappig staan er ook verschillende serieuze en soms verdrietige verhalen in het boek, soms heftig om te lezen. Het boek eindigt met verschillende leuke tips voor vakanties, weekendjes en dagjes weg met kids, die ik allemaal wel wil gaan uitproberen.

review dit is het boek voor ouders met een leven

Het stappenplan om te kijken of je kinderen aan kunt…

Het is een enorm leuk boek om cadeau te geven aan zwangere vriendinnen/ zussen/ collega’s, hoewel ik wel aan zou raden om, mochten ze zwanger zijn van hun eerste kindje, het hoofdstuk over bevallingen voorlopig even over te slaan!

Hebben?

Wil je dit boek hebben? Dat kan! Ik geef mijn exemplaar weg. Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op ‘Dit is het boek voor ouders met een leven’.

Wat moet je doen? Winactie verlopen

Je kunt t/m 7 december 2015 meedoen met deze winactie. Op 8 december wordt de winnaar op deze pagina bekend gemaakt.

1. Like het bericht over deze winactie op Vettt’s Facebook pagina.
2. Zorg dat je aangemeld bent voor de nieuwsbrief. Aanmelden kan via deze link: Aanmelden nieuwsbrief.

Let op 1: Na aanmelding ontvang je in je mailbox een bevestiging. Als je de bevestiging niet ontvangt, kijk dan even goed in je junk/spamfolder.

 

Winnaar

De winnaar van het boek voor ouders met een leven is geworden: Eva Fischer. Eva, gefeliciteerd! Je mag een mail sturen naar info@vettt.nl met je adresgegevens.

 

Manon woont in Denekemp en trekt er graag op uit met haar dochter (3) en vriend. Manon houdt van reizen, ze is zelf al op veel mooie plekken op de wereld geweest. Danique heeft als kleine globetrotter al een bezoek aan Maleisië en Canada gebracht. Manon is één van de vaste gastbloggers op www.vettt.nl.

 

 

 

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.