Paasbrunch tips

Door

Er zijn heel veel  vettte plekjes waar je lekker met je hele gezin kunt genieten van een uitgebreid paasbuffet op Eerste en/of Tweede paasdag. Daarom zet ik de leukste paasbrunch locaties voor je op een rijtje!

#1 Paasbrunch bij Belevenispark Emsflower (net over de grens bij De Lutte)

Wat een fantastische plek om voor een Paasbrunch neer te stijken. Dit jaar zal er ook bij Erlebnispark Emsflower een uitgebreide paasbrunch zijn, zowel op eerste als op tweede paasdag. Een supercombinatie met het erlebnispark!

Na de brunch kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin, om daarna op ontdekkingsreis te gaan door de tropen- en vlindertuin. De aapjes en stokstaartjes te bekijken, en een kijkje te nemen achter de schermen van Europa’s grootste kwekerij van pot- en perkplanten!

Voor meer info: Paasbrunch Emsflower.

Voorjaarsvakantie

Fotocredits: Nicole Wolbert (www.madebynici.nl)

#2 Paasbrunch bij De Hooischuur in Nijverdal

Bij De Hooischuur in Nijverdal wordt zowel een paasbrunch als een paasbuffet georganiseerd. De paasbrunch op eerste paasdag zit al helemaal vol maar voor de paasbuffetten is nog plek. De paasbuffetten zijn te reserveren op 1e en 2e paasdag met sessies om 13:00, 16:00 en 19:00 uur.

Wat De Hooischuur extra leuk maakt is dat je voor- of na het eten een bezoekje kunt brengen aan de bowlingbaan. Het is wel aan te raden om dat van te voren te reserveren. Een andere leuke tip is om je bezoek aan De Hooischuur te combineren met een wandeling vanaf bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug. Hier kun je een hele gave kinderwandeling maken. Er is een kabouterwandeling en het speelbospad.

Voor meer informatie: Paasbrunch bij De Hooischuur

 

#3 Paasbrunch bij De Troubadour, Tubbergen

Deze leuke plek in Tubbergen organiseert jaarlijks een uitgebreide paasbrunch. Zowel binnen als buiten is er heel veel speelruimte, dus ideaal met kinderen. Bij De Troubadour kun je trouwens iedere zondag terecht voor een brunch. Kijk voor meer informatie op de website: Paasbrunch Troubadour.

de troubadour

#4 Paasbrunch bij Schenkerij Poort Bulten, De Lutte

Een heerlijke plek is dit, Schenkerij Poort Bulten bij het Arboretum. Hier kun je zowel op eerste als op tweede paasdag terecht. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, daarna gelden er speciale tarieven. De paashaas komt langs én er kunnen eitjes gezocht worden. Eerste paasdag is al volgeboekt, voor tweede paasdag zijn er nog plekken beschikbaar

#5 Paasbrunch bij Paviljoen ‘t Lutterzand

Een heerlijke Paasbrunch op een top-locatie, aan de rand van ‘t Lutterzand. En er zijn allerlei leuke gerechtjes voor de kinderen. Daarnaast is er naast het Paviljoen een hele fijne speeltuin en je kunt natuurlijk ‘t Lutterzand in om je kinderen even lekker uit te laten razen. Eerste paasdag is al volgeboekt, voor tweede paasdag zijn er nog plekken. Klik hier voor meer info.

#6 Paasbrunch bij Museum No Hero, Delden

Tof dit, een brunch bij een museum! Bij Museum No Hero kun je op 1e en 2e paasdag genieten van een paasbrunch. Na je brunch kun je genieten van dit mooie museum, voor kinderen is er een kinderrondleiding. De entree voor het museum is niet bij de paasbrunch inbegrepen. Tickets kosten 12,50 Euro en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.
Meer informatie vind je op de website van Museum No Hero.

 

#7 Paasbrunch bij Het Paradijs, Enschede

Op Eerste Paasdag kun je bij Het Paradijs genieten van een paasbrunch. Tijdens de paasbrunch worden er allemaal hele toffe activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het Paradijs is echt een uniek plekje in Enschede, je waantje er in tropische sferen en als je goed oplet zie je misschien nog een schildpad lopen. Alle gerechten zijn vegetarisch en worden in eigen keuken bereidt met zoveel uitsluitend biologische en zoveel mogelijk fairtrade producten.

Meer informatie: Paasbrunch bij Het Paradijs.

Het Paradijs

Het Paradijs

 

#8 Brunchen bij Carelshaven, Hengelo

Op Eerste Paasdag barst het Paasfeest goed los bij Landgoed, Hotel en Restaurant Carelshaven in Hengelo. Vanaf 11 uur ben je van harte welkom om aan te schuiven terwijl een ballonnenclown de kinderen een passend welkom biedt. Nadat je hebt genoten van het uitgebreide buffet met onder andere een stoofpot van gevogelte, varkenshaasbiefstukjes op pasta met bospaddenstoelensaus, heerlijk boers brood, roerei, gekookte eitjes, en verschillend zoet beleg, kun je samen met de boswachter van het Twickel een wandeling maken. Reserveren is aan te raden. Voor meer informatie kijk je op www.carelshaven.nl.

 

#9 Pasen bij Sam Sam, Enschede

Ook Sam Sam in Enschede organiseert met pasen een fijne brunch. Het aller-allerleukst -voor de kinderen- is toch wel dat de kindjes bij Sam Sam hun eigen toetje mogen maken in de keuken. Tijdens pasen maken ze hun eigen paastoetje! Kijk voor meer informatie op de website: Sam Sam Enschede.

#10 Paasbrunch bij Klein Afrika, Oldenzaal

Deze paasbrunch is later toegevoegd omdat hij pas later door ons werd ontdekt :-). Zowel op 1e als 2e Paasdag kun je bij restaurant Klein Afrika terecht voor een Paasbrunch. Het is echt een heerlijke plek, lees maar in deze blog!

Uit eten met kinderen - Klein Afrika

Wat je ook kunt doen, bij een beetje lekker weer, is een picknick inlassen. Yvette schreef één van haar eerste blogs over een paasbrunch picknick met vrienden in ‘t Lutterzand.

En heb je nou helemaal geen zin om buiten de deur te gaan eten met Pasen, maar wil je thuis een Paasbrunch organiseren, lees dan deze blog van Joyce met Paasbrunch recepten.

Fijne Paasdagen!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.