Persoonlijk: Vettte ontwikkelingen

Door

Ik heb er zin in. Het einde van de zomervakantie voelt voor mij als een soort nieuw jaar. Met nieuwe plannen, nieuwe uitdagingen en heel veel inspiratie voor Vettt. Hoewel ik het ergens jammer vindt dat de 6 weken van weinig verplichtingen voorbij zijn, vind ik het ook fijn dat er weer wat meer structuur in aankomst is. En de start van dit nieuwe schooljaar betekent voor mij ook een (voor mij grote) stap die ik ga nemen.
 

Minder werken

Vanaf volgende week ga ik minder werken bij mijn werkgever, waar ik al meer dan 11 jaar ben. Dat betekent voor mij dat ik naast meer tijd met de kindjes ook meer tijd heb om in Vettt te investeren. Daar ben ik super blij mee.

 

Dat wat je aandacht geeft kan groeien

Net kinderen, of die moestuintjes van de Albert Heijn :-). Ik geloof er in dat datgene wat je aandacht geeft ook kan groeien. En hoe meer aandacht dat is hoe meer ruimte je het geeft om te groeien. Ik heb zolang getwijfeld over het wel/niet minder gaan werken, maar om stappen te kunnen maken met Vettt voelt dit echt als iets wat ik nu moet doen. Ik kijk er ontzettend naar uit om (naast de avonden en weekenden) ook overdag aan Vettt te kunnen werken. Laptop onder de arm en gewoon gaan zitten waar ik op dat moment wil zitten te werken.
 

Plannen voor Vettt

Vettt staat nu nog voor ‘de leukste uitjes met kinderen in Twente’. Dit blijft, maar hiernaast gaat Vettt meer een inspiratieplatform worden voor ouders in Twente. De leuke blogs met inspiratie voor uitjes met kinderen blijven, de weekendtips ook. Maar je gaat in de toekomst ook meer vinden voor jezelf, dat gaat ook offline plaatsvinden. In real life…En dit begint gelijk in september al.
 

Workshops

Tot het einde van het jaar gaat er iedere maand een workshop plaatsvinden. Vettt workshops die jou als ouder inspiratie geven en heel belangrijk, die bij Vettt passen. Deze workshops geef ik niet zelf, ik werk hiervoor samen met verschillende partners.
 

15 september: Workshop verpakkingen lezen

Het idee om workshops te geven vanuit Vettt heb ik al heel lang, alweer bijna een jaar geleden sprak Candida tijdens een event over haar bedrijf ‘Good Food Happy Life’. Ze vertelde welke weg ze had bewandeld om uiteindelijk te doen waar ze écht blij van wordt. En dat doet ze nu met Good Food Happy Life. Ze inspireerde mij en ik ben ontzettend blij dat ze op donderdag 15 september de eerste Vettt Workshop gaat verzorgen. Van 19.30 tot 21.30 vertelt ze je alles over waar je in de supermarkt op kunt letten om zo op een bewuste(re) manier je boodschappen te kunnen doen. En dus verantwoorde keuzes voor jezelf en je gezin te kunnen maken. Iets voor jou? Je leest er hier meer over.

 

Dank jullie!

Ik heb zin in de nieuwe dingen die er met VETTT gaan gebeuren en ben ontzettend dankbaar dat ik hier al zover mee ben gekomen. Ik bedank jullie voor de inspiratie die jullie geven, voor het lezen van de blogs die samen met het Vettt team geschreven worden. Bedankt voor jullie reacties en positiviteit!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.