DE ROLLENDE KEUKENS

Door

Dit weekend vond het weekend van de Rollende Keukens plaats op de Amsterdamse Westergasfabriek. Tientallen mobiele eetgelegenheden zouden zich hier verenigen tot één groot en heerlijk mobiel restaurant. Leek mij duidelijk; bij al dit lekkers moest ik bij zijn!

Vriend Lee woonachtige in Amsterdam was al bij de eerdere edities geweest. Met hem en nog een paar vrienden hadden we dit fijne lekkere evenement al een aantal maanden geleden in de groep gegooid. Foodlovers dat we zijn, we konden niet wachten om onze voetjes op grond van de Rollende Keukens neer te zetten.

Rollende keukens

Het evenement duurt van donderdag t/m zondag. Wij spraken met elkaar af om op de zaterdag te gaan, goede keuze want we hadden er een top weertje bij. De dag op zich was wel wat druk, maar ontzettend gezellig. Overal super lekkere en creatieve mobiele restaurantjes en overal verschillende bandjes. We hadden eigenlijk oppas voor Pippa willen regelen, maar dat was niet gelukt. Gelukkig bleek de Rollende Keukens ook voor kinderen ontzettend leuk en heeft ook Pippa zich prima vermaakt.

Dansen bij de Rollende keukens

Kinderen konden wieren in een mini-draaimolen, zich laten schminken in de schminkhoek en er was een kookworkshop door Boyana van Masterchef speciaal voor kinderen. Helaas hebben we dat laatst gemist.

Mijn persoonlijke hoogtepuntje was wel Joeri Tandoeri met zijn goddelijke Indiase tandoori gerechten. Mmmmmjammie! Hij is te boeken voor feestjes, evenementen en partijen. Wil je er meer over weten check dan vooral zijn leuke site even!

Joeri TandoeriWij gaan volgend jaar zeker weer, wil je op de hoogte blijven van de Rollende Keukens hou dan de site in de gaten. Ik vond het absoluut de moeite waard om voor een dagje heen te rijden….ik had er trouwens ook heel graag een extra dagje aan vast geplakt. Zoveel leuke creatieve en lekkere eet inspiratie!

Rollende keukens
Follow on Bloglovin

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • Jolienke
  juli 15, 2014

  Leuk geschreven Yvette! Go girl ik volg je blog! En volgend jaar ga ik zeker weer mee naar de rollende keukens!! X

  • Vettt.nl
   juli 16, 2014

   Thanks Jo! Ik krijg nu al trek als ik eraan denk, nomnom…