Getest: SES-armbandjes

Door

Voor Vettt probeer ik glitterarmbandjes van SES uit, waar mijn dochters van 6 en 8 natuurlijk erg blij mee zijn . Een paar jaar geleden heeft mijn dochter met ons een rondleiding bij SES  in Enschede gehad. Omdat ze een prijsvraag had gewonnen. Sindsdien heeft SES een sterke aantrekkingskracht op mijn meiden.

On tour

Wat een ervaring; containers vol strijkkralen en klei. De kinderen kregen klompjes aan en zorgden daarmee voor een hoop herrie in de fabriekshal. Piet Pablo heeft ons rondgeleid en natuurlijk kregen we een prachtig optreden van hem. Het dak ging eraf. Piet Pablo is bekend van de Sint Shake en wij vinden hem helemaal geweldig. Ondertussen heerlijk snoepen van de pepernoten en als verrassing kregen we een doos strijkkralen en mochten alle kinderen drie cadeautjes uitzoeken. Piet Pablo heeft ons hiermee geholpen en voor een kind was dit een onvergetelijke ervaring en natuurlijk ook voor de ouders. Elke keer als ik nu het logo van SES zie, dan denk ik terug aan deze onvergetelijke dag.

SES armbandjes

De SES armbandjes getest.

De armbandjes zijn kwalitatief te noemen. In de verpakking zitten gekleurde kralen, buigzaam draad in mooie glitterkleuren, wat dikker draad en ijzeren hartjes die te gebruiken zijn als sluiting. Mijn jongste dochter Romyrle (6) heeft al gelijk door hoe ze het buigzame draad door de holle draad moest doen. Helaas knapt de sluiting van het hartje steeds af, maar dit wisten we op te lossen door een kraaltje hiervoor te gebruiken. Ook het vlechten ging Romyrle goed af. Ook mijn oudste dochter Marlinde (8) liet de gebruiksaanwijzing links liggen en begint met haar eigen fantasie zelf al mooie armbandjes te maken . Zelf heeft ze een bloemetje gemaakt met het buigzame draad. Het is prima te doen voor meiden van deze leeftijden. Ze kunnen hun fantasie erin kwijt en het is goed voor de fijne motoriek. En, mijn zoon Silvan van 5 heeft een mooi armbandje gekregen van zijn zussen waar hij blij mee is 🙂

Een mooi product dus en helemaal zoals we van SES gewend zijn. Voor kids vanaf 4 jaar.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.