Shoplog – met 35 graden de leukste najaarsmode shoppen

Ik geef  het toe, ik ben best een beetje shopverslaafd als het om kleding voor de jongens gaat. Vraag mij wanneer mijn favoriete merken hun nieuwe collectie lanceren en ik geef je binnen 1 seconde het antwoord. Leuk die merkkleding, maar ook duur, dus 80% van de garderobe komt van andere goedkopere winkelketens. Minimaal 1 keer per week kijk ik op de webshops van Zara, H&M en prenatal. Je raadt al wat ik deed tijdens afgelopen hittegolf. Juist, shoppen! Ik shopte de herfst- en wintermode voor de jongens! Hieronder zie je de aanwinsten. 

 

Goed voorbereid shoppen

Om het betaalbaar te houden combineer ik wat duurdere items met kleding van Zara, h&m en Prenatal. Ook gaat kleding van Kees rechtstreeks door naar Toon. Zielig? Nee vind ik niet, zonde juist om het weg te doen. Daarnaast koop ik ook geregeld 2e hands kleertjes. Zo heb je een leuke mix zonder dat je er een extra baan bij moet zoeken. Mijn favoriete merken zijn Phil and Phae, Mini Rodini, Mingo en Maed for mini. Vaak geven deze merken al een preview van hun nieuwe collecties en weet ik al een beetje welke items ik graag wil kopen voor de jongens. Vervolgens kijk ik wat ik nog heb en wat mooi combineert. De rest vul ik aan met leuke kleertjes van Zara, H&M en Prenatal. Als je het een beetje slim aanpakt zorg je dat alles onderling ook makkelijk combineert. Nou kan dat tegenwoordig sowieso wel makkelijk want als jij het mooi vindt is het goed toch?! En printjes op printjes? I love it! Ik maak nog net geen moodboard, misschien helemaal niet zo’n gek idee;).

Favorieten

Natuurlijk heb ik zo mijn favorieten. Elk seizoen zal je sowieso streepjes vinden. Mingo komt elk seizoen weer met een heerlijk gestreept broekje. Hij combineert makkelijk en heeft voor die stevige benen van Kees en Toon ook een fijne pasvorm. Naast streepjes zijn luipaard-motieven en de toffe prints van mini-rodini ook favoriet. Mijn jongens hebben allebei een redelijk bleek snoetje dus fletse kleuren zijn niet zo’n goede optie. Vergrijsde kleuren dan juist weer wel. Met blauw als stip op nummer 1. De tofste truien shoppen we bij Zara evenals een stoere jeans.

De setjes voor Kees:

 

Shoplog

Setjes voor Toon.

Shoplog

Twinning outfits voor de jongens

Dat vind ik stiekem dus heel leuk. De jongens schelen niet zo heel veel qua leeftijd en dat betekend dat veel kleertjes in  beide maten verkrijgbaar zijn. Vaak kleed ik ze niet helemaal hetzelfde maar alleen dezelfde broek of shirt of print. Prenatal heeft vaak collecties die je onderling goed kan combineren. En als je dan dezelfde sokken in volwassen maat tegenkomt dan kan je die natuurlijk niet laten liggen.

Shoplog

Hier hebben de jongens hetzelfde setje van Phil and Phae aan. De stippen sokken zijn van Maed for mini. Mijn stippensokken zijn van selected femme. De outfits van de foto hieronder komen van Zara.

Shoplog

De buit tot nu toe

Voor beide jongens heb ik een aantal broekjes gevonden. Voor Kees heb ik daarbij een stapel truien. Voor Toon heb ik nog voldoende bovenkleding wat van Kees geweest is. Voor Toon heb ik wel een heel leuk pakje bij de prenatal gekocht.

Shoplog

Linkerstapeltje met broekjes voor Toon. Van beneden naar boven: 1. panterbroekje (Zara 8,95) 2. leopardbroekje (Mini Rodini 26,95) 3. gestreept broekje (Mingo, 2e hands overgenomen) 4. kamelenbroekje (Maed for mini, in de sale 13,50)

Middelste stapel truien voor Kees: 1.lichtblauwe rode letters (tiny cottons in de sale 25,00) 2.blauwe trui met leeuw  (Zara 9,95) 3. lichtgrijze trui met print (Zara 9,95) 4. oranje trui met print (Mini Rodini 49,00) 5. rode gebreide trui (Zara 19,95)

Rechterstapeltje met broekjes voor Kees. Van Beneden naar boven: 1. panterbroekje (Zara 8,95) 2. Jeans (Zara 12,95) 3. Okerkleurig broekje (Zara 8,95)

 

Over Anique

Meer blogs van Anique lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.