Interview: Heleen van Tipizzzleen over de slaapfeestjes in haar Tipi’s

Door

Heleen doet iets heel gaafs; ze organiseert slaapfeestjes. En alles voor dat slaapfeestje neemt ze zelf mee. Ook de was :-). Naast de slaapfeestjes in Tipi’s kun je bij haar ook een leuk en heerlijk ontbijtje bestellen voor de jarige, hoe leuk is dat! Maak kennis met deze ondernemende moeder!

Jij organiseert wel hele bijzondere kinderfeestjes: slaapfeestjes. Vertel..

Ik ben Heleen, maar iedereen in Enschede noemt mij Leentje!
Met mijn bedrijf Tipizzzleen, verhuur ik allerlei spullen voor fantastische unieke leuke kinder(slaap)feesten! Zo kun je bij mij Tipi tentjes huren voor binnen, om in te slapen. We leveren alles compleet aan, en zetten alles ook op. Dus ook het beddengoed neem ik mee en de was neem ik weer mee naar huis. De feestjes zijn uit te breiden met een suikerspin machine, springkussens en zelfs een begeleider voor bij je feest! Alles is mogelijk.

Hoe ben je erop gekomen om je bedrijf te starten?

Na jaren lang mijn eigen kinderopvang te hebben gehad, en vele feestjes te hebben georganiseerd werd het tijd voor een nieuwe stap en uitdaging. Ondernemen en organiseren zit echt in mijn bloed. Stil zitten kan ik niet zo goed, en daarom wou ik wat nieuws. Iets anders dan anders. Na een avond brainstormen met een goede vriendin werden de ideeën geboren. En zo was het begin van een nieuw bedrijf Tipizzzleen. De naam zegt het eigenlijk al, het is typisch iets voor mij!

slaapfeestje-tipizzzleen

Run je je bedrijf alleen of met anderen?

Ik run mijn bedrijfje alleen en natuurlijk helpt mijn man mij ook wel eens mee, maar ik werk ook wel samen met andere leuke bedrijven zoals BigParty Verhuur, zodat ik ook andere dingen kan aanbieden aan mijn klanten. Want eigenlijk kan ik alles wel regelen, het is maar net hoe groot iemand het wel aanpakken. Iets waar ik graag over mee denk.

Je hebt zelf een dochter en een bonuszoon, hoe regel je dat? Je bedrijf, gezin, huishouden en sociale leven te combineren?

Naast mijn bedrijf werk ik ook nog een paar dagen in loondienst. Als ik alles goed plan, is het echt prima te combineren. We hebben voor onze dochter (2) een fijne goede opvang, en daarnaast past Oma nog wel eens op. Om de week een dagje naar de moeder van haar broer (9). Het is echt heel bijzonder, maar het is geweldig om te zien hoe leuk broer en zus daar samen kunnen zijn! We zijn dus soms een gezin van 4 in de weekenden en doordeweeks vaak met ze drieën. Het huishouden doe ik gewoon elke dag een beetje. Dat werkt voor mij het makkelijkst. Ons sociale leven is soms wel wat druk, maar gelukkig is dat alleen maar leuk. We zijn dol op feestjes en bezoekjes en houden van zoete inval!

TipizzzLeen

Wat zou je andere moeders mee willen geven?

Poeh, soms kijk ik wel is naar andere moeders en vraag me wel is af hoe ze dat toch doen met bijvoorbeeld 3 kindjes! Ik denk vooral dat het de kunst is om niet het gevoel te moeten hebben dat je als moeder alle ballen in de lucht moet houden, schakel soms wat hulp in, neem wat vaker tijd voor jezelf want dat geeft altijd weer frisse zin! En, doe vooral wat je leuk vindt! Durf niet alleen te dromen, maar ook te doen! Want alleen dan, bereik je wat je wil!

Wat vind je het leukst aan je bedrijf?

Als ik bij de mensen thuis kom met al mijn spullen, is iedereen altijd enthousiast en opgewekt. Zijn ze onwijs verrast als alles staat, en vaak ontvang ik de leukste foto’s van het feestje! Ik vind het zo ontzettend leuk om voor de kinderen en/of voor de papa’s en mama’s het meest leuke feestje ooit te mogen organiseren!

Binnenkort ben ik zelfs ook bij een bruiloft feestje ingehuurd! Dit om veel werk voor de ouders uit handen te nemen, zodat ze echt volledig kunnen genieten op hun eigen feest! Want dat kan ook bij Tipizzzleen, een leuke kinderhoek maken op bijvoorbeeld een bruiloft!  

En wat gewoon het aller leukste is aan mijn bedrijf, dat het nu al zo succes is!

slaapfeestje

Hoe ziet je bedrijf er over 5 jaar uit?

Wauw! 5 jaar voor uit kijken, ik ben daar eigenlijk nooit zo mee bezig. Ik doe gewoon wat ik ontzettend leuk vindt om te doen, en natuurlijk zou het fantastisch zijn als Tipizzzleen nog groter zou worden, maar wie weet zijn er dan nog veel meer leuke dingen te organiseren. Als ik dat maar mag blijven doen! Want dat is wie ik ben.

Tot slot: we zijn benieuwd naar jouw favoriete plekje in Twente?

Ik hou van plekjes waar je zo vanuit je huis heen kan wandelen.
Ja dan hou ik wel heel erg van Roombeek. Lekker op het terras, eendjes voeren bij de vijver. En ja de Vijver bij de museumfabriek is mijn meest favoriete plek met de vijvervrijdagen! Met een wijntje luisterend naar muziek, een podium op het water. En dat dan op 300 meter lopen van je huis. Aanrader!

Maak kans om een slaapfeestje in een tipi te winnen!

Lijkt dit jou nou helemaal te gek? Doe dan mee met de winactie en maak kans op je eigen slaapfeestje in een tipi. Heleen geeft 1 feestje weg voor 6 personen (geldig t/m 30 december 2020). Wat moet je doen?

  • Like deze post op Facebook of op Instagram en laat een berichtje achter waarom jij wilt winnen.
  • Tag iemand in jouw post die hier ook superblij van wordt

De winnaar zullen we op 24 maart bekend maken.

Let op: voor dit feestje heb je wat ruimte nodig. Ieder tipi is 1,20 meter breed.
Heleen voert de feestjes gratis uit in de volgende plaatsen: Enschede, Hengelo, Lonneker, Glanerbrug en Losser. Buiten deze plaatsen wordt een meerprijs gerekend van 0.19 cent per kilometer.

Wil jij meer weten over wat Heleen van Tipizzzleen allemaal doet en hoe het slaapfeestje eruit ziet?

Je kunt Heleen volgen op Facebook en/of op Instagram. Hier vind je meer informatie over Tipizzzleen en deelt ze ook nieuwe kidsconcepten. Zoals de ontbijtservice voor kinderen die ze onlangs lanceerde!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.