Paasbrunch tips

Door zondag, april 2, 2017 0 , Permalink 0

Er zijn heel veel  vettte plekjes waar je lekker met je hele gezin kunt genieten van een uitgebreid paasbuffet op Eerste en/of Tweede paasdag. Daarom zet ik de leukste paasbrunch locaties voor je op een rijtje!

#1 Paasbrunch bij De Weijenborg, Delden

Op Eerste én Tweede paasdag kun je aanschuiven bij Partycentrum Weijenborg in Delden. Tussen 11 uur en half twee staat er een uitgebreid paasbuffet voor je klaar met onder andere lekkere Franse uiensoep, luxe broodjes, gerookte zalm en quiche. Ook aan de kindjes is gedacht en er is, naast heel veel lekkers voor hen, ook nog een speelparadijs met springkussen. Reserveer op tijd een plekje als jij hier wilt aanschuiven. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis! Voor meer informatie kijk je op: www.partycentrumtwente.nl

 

#2 Paasbrunch bij Bistro de Tasca in Markelo

Bij Bistro de Tasca in  Markelo ben je op Eerste en Tweede paasdag tussen half twaalf en half een van harte welkom voor een lekkere brunch. Er is een kok aanwezig die live de warme hapjes voorbereid, je kunt genieten van een vis- en vleesschotel en er zijn natuurlijk heel veel lekkere zoete hapjes. De kinderen mogen samen met de Paashaas op zoek gaan naar eieren en ze daarna kunnen ze ook nog hun eigen toetje in de keuken bereiden. Wel even reserveren! Voor meer informatie kijk je op: www.detasca.nl

#3 Paasbrunch bij Schenkerij Poort Bulten, De Lutte

Een heerlijke plek is dit, Schenkerij Poort Bulten bij het Arboretum. Hier kun je zowel op eerste als op tweede paasdag terecht. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, daarna gelden er speciale tarieven. De paashaas komt langs én er kunnen eitjes gezocht worden. Eerste paasdag is al volgeboekt, voor tweede paasdag zijn er nog plekken beschikbaar!

#4 Paasbrunch bij Paviljoen ‘t Lutterzand

Een heerlijke Paasbrunch op een top-locatie, aan de rand van ‘t Lutterzand. En er zijn allerlei leuke gerechtjes voor de kinderen. Daarnaast is er naast het Paviljoen een hele fijne speeltuin en je kunt natuurlijk ‘t Lutterzand in om je kinderen even lekker uit te laten razen. Eerste paasdag is al volgeboekt, voor tweede paasdag zijn er nog plekken. Klik hier voor meer info.

#5 Paasbrunch bij ‘t Maatveld, Almelo

Restaurant ’t Maatveld in Almelo biedt op Eerste Paasdag een uitgebreide brunch aan. Er is onder andere keuze uit arme rollade, ragout, gekookte eieren en omelet. Natuurlijk zijn er ook luxe broodjes, heerlijke soep en nog veel meer lekkers. Na het eten kun je zelfs nog een balletje slaan op de midgetgolfbaan of je familie uitdagen tot een potje kegelen op één van de vier kegelbanen. Voor meer informatie kijk je op: www.maatveld.org

#6 Paasbrunch bij Carelshaven, Hengelo

Op Eerste Paasdag barst het Paasfeest goed los bij Landgoed, Hotel en Restaurant Carelshaven in Hengelo. Vanaf 11 uur ben je van harte welkom om aan te schuiven terwijl een ballonnenclown de kinderen een passend welkom biedt. Nadat je hebt genoten van het uitgebreide buffet met onder andere een stoofpot van gevogelte, varkenshaasbiefstukjes op pasta met bospaddenstoelensaus, heerlijk boers brood, roerei, gekookte eitjes, en verschillend zoet beleg, kun je samen met de boswachter van het Twickel een wandeling maken. Reserveren is aan te raden. Voor meer informatie kijk je op www.carelshaven.nl.

#7 Paasbrunch bij Het Paradijs, Enschede

Op Eerste Paasdag kun je bij Het Paradijs genieten van een paasbrunch. Tijdens de paasbrunch worden er allemaal hele toffe activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het Paradijs is echt een uniek plekje in Enschede, je waantje er in tropische sferen en als je goed oplet zie je misschien nog een schildpad lopen. Alle gerechten zijn vegetarisch en worden in eigen keuken bereidt met zoveel uitsluitend biologische en zoveel mogelijk fairtrade producten. Voor meer informatie over de Paasbrunch check je de Facebook page.

#8 Paasbrunch bij Lovely Local, Enschede

Vorig jaar schreef Yvette al een blog over deze hotspot, Lovely Local, in Enschede. Wil je op een kleinschalige locatie genieten van pasen? Dan ga je naar Lovely Local, je zult er geen uitgebreide ballenbak en mega-speeltuin vinden maar er is wel een hele leuke knusse kinderspeelhoek, verstopt onder een trap!  Lovely Local opent op eerste paasdag voor deze unieke paasbrunch. Meer informatie vind je op de Facebook page.

#9 Paasbrunch bij De Troubadour, Tubbergen

Deze leuke plek in Tubbergen organiseert jaarlijks een uitgebreide paasbrunch. Zowel binnen als buiten is er heel veel speelruimte, dus ideaal met kinderen. Bij De Troubadour kun je trouwens iedere zondag terecht voor een brunch. Kijk voor meer informatie op de website: Paasbrunch Troubadour.

#10 Paasbrunch bij Sam Sam, Enschede

Ook Sam Sam in Enschede organiseert met pasen een fijne brunch. Het aller-allerleukst -voor de kinderen- is toch wel dat de kindjes bij Sam Sam hun eigen toetje mogen maken in de keuken. Tijdens pasen maken ze hun eigen paastoetje! Kijk voor meer informatie op de website: Sam Sam Enschede.

#11 Paasbrunch bij Klein Afrika, Oldenzaal

Deze paasbrunch is later toegevoegd omdat hij pas later door ons werd ontdekt :-). Zowel op 1e als 23 Paasdag kun je bij restaurant Klein Afrika terecht voor een Paasbrunch. Het is echt een heerlijke plek, lees maar in deze blog!

Wat je ook kunt doen, bij een beetje lekker weer, is een picknick inlassen. Yvette schreef één van haar eerste blogs over een paasbrunch picknick met vrienden in ‘t Lutterzand.

En heb je nou helemaal geen zin om buiten de deur te gaan eten met Pasen, maar vind je het (net als ik) heel erg leuk om met vrienden en familie lekker thuis te smikkelen van heel veel lekkers? Kijk dan even op mijn site. Hier staan heel veel lekkere gerechten op en ook nog eens een paar leuke tips om je tafel nog mooier aan te kleden! Waar je ook gaat eten, geniet! Fijne Paasdagen!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.