‘Superloeser’ in Openlucht theater Eibergen

Op een heerlijk zonnige zondag mochten wij voor VETTT naar de kindervoorstelling ‘Superloeser’ in het Openluchttheater in Eibergen. Mijn nichtje van 13 logeerde dat weekend bij ons en nog snel bemachtigde ik ook een kaartje voor haar. En ook zij genoot van een heerlijke middag in het theater!

Superloeser

Lefkop!

Lefkop is een jeugdtheatergroep uit Rotterdam en is opgericht door theatermakers Carl Hoogvliet en Dennis Jongeman. Ze studeerden af aan de acteerschool in 2015 en samen besloten ze al snel dat ze jeugd theater wilden gaan maken. In 2016 maakten zij de voorstelling ‘WC Monster’ en speelden daarmee door heel Nederland én België in theaters. In 2018 is de geweldige voorstelling ‘Superloeser’ in première gegaan, en werd kort daarna overladen met positieve recensies, en terecht want wat was het leuk!

Superloeser

Superjoyce in actie!

Superloeser (6+ voorstelling) gaat over voornamelijk over Joyce die op de superheldenschool zit, maar de enige superkracht die ze heeft, is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. Wat kan ze daar nou weer mee!? Ook haalt ze slechte cijfers op school, en in tegenstelling tot haar zusje kan ze niet veel goed doen thuis. Dat maakt haar behoorlijk onzeker. En toch komen haar super helden krachten op een gegeven moment ontzettend goed van pas, want iedere slechte schurk heeft een zwakke plek. En ook Joyce haar superkrachten komen haar later in de voorstelling toch wel goed van pas!

Superloeser

Geweldig leuke humor!

Carl, Dennis en Eléne (de hoofdrolspelers van Superloeser) gooien ontzettend veel humor in de voortselling, en de kinderen (en ouders) lagen dan ook regelmatig compleet in een deuk! Ook mijn nichtje vond het echt een heel leuke voorstelling. Dit theaterstuk is dan ook zeer zeker een dikke VETTTE aanrader, en echt super grappig om naar toe te gaan. We gingen alle 4 met een big smile weer naar huis, nadat we ook nog een rondleiding achter de schermen kregen van de hoofdrolspelers. Super tof!

Openluchttheater Eibergen

Er worden in het Openluchttheater regelmatig leuke voorstellingen en evenementen georganiseerd. Zeker een tip om de website in de gaten te houden: www.openluchttheatereibergen.nl/

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.